Chokotoff Telegram 250 gram

€ 11,95
Model: Chokotoff Telegram
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

Uniek in Nederland en alleen bij Droptelegram.nl » Heerlijke Chokotoffs van Cote d'or in een leuke (cadeau) verpakking met een inhoud van 250 gram aan heerlijke Chokotoffs.

Chokotoff Telegram 250gram; Omdat het lekker is!
Op droptelegram.nl vind je ook heerlijke Cote d'or Chokotoffs. Met deze Chokotoff Telegram ontvangt u 250gram aan heerlijke Cote d'Or Chokotoffs. 

Mooie telegram (geschenk)verpakking
De Chokotoff Telegram 250gram is lekker voor uzelf én leuk (ook lekker) om als cadeau te geven. Door de mooie verpakking hoeft u niets meer te doen. Wilt u een andere bedrukking van de verpakking? Geen probleem. U kiest eenvoudig uit de beschikbare opties. Denk bijvoorbeeld aan een Chokotoff telegram bedrukking met hartjes voor een geliefde of Een Chokotoff Telegram met confetti opdruk voor een jarige. Zo krijgt de Chokotoff Telegram 250gram een extra dimensie.

Chokotoff telegram gratis thuis bezorgd
De prijs van de Chokotoff Telegram is zeer scherp en geen extra verzendkosten! De prijs van de Cote d'Or Chokotoff Telegram is de prijs die u betaalt. Geen verrassingen dus! En bestelt u vandaag voor 12:00 dan wordt uw Chokotoff Telegram dezelfde dag nog verzonden en vaak de volgende dag al bezorgd.

Cote d'Or Chokotoff Telegram in het kort:

  • Merk: Cote d'Or
  • Smaak: Chocolade / Caramel
  • Zoet of zout smaak: Zoet
  • Hoeveelheid: 250gram
  • Bijzonderheid: Pakketje past door de brievenbus
  • Levertijd: Voor 12:00 besteld = volgende (werk)dag bezorgd

Bekijk ook eens deze lekkere drop telegrammen:Engelse drop, Zoete drop, Zoute drop of alle overige drop telegrammen.