Snoeppot Navullen

€ 14,95
Model: Snoeppot
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

Snoeppot op de zaak?
Op kantoor een snoeppot staan? En die is vaker leeg dan vol? Met Droptelegram.nl kun je er voor zorgen dat de snoeppot op kantoor altijd gevuld is. 

Snoeppot navullen
Met de snoeppot navuldienst van Droptelegram kun je een uitgebreide mix van drop bestellen. Want een gevulde snoeppot is natuurlijk veel beter dan een lege snoeppot. Droptelegram wil het navullen van de snoeppot gemakkelijk(er) maken. 

Kies uw snoep voor de snoeppot
We hebben alvast de populairste drop & snoep als keuze mogelijk gemaakt. Zo is er de keuze of combinatie mogelijk van Zoete drop, Zoute Drop, Gemixte snoep (altijd een verrassing), Winegums en Autodrop Total Loss (de lekkerste Autodrop mix)

Hoeveel snoep moet ik bestellen voor in de Snoeppot?
Als de snoeppot voor een bedrijf of afdeling van 5-10 personen is, volstaat meestal 1kg drop & snoep. Dit is dan meestal voldoende voor 1 week aan snoep in de snoeppot. Bestaat het bedrijf of afdeling uit meer dan 10 personen dan adviseren we minimaal 2kg drop & snoep om de snoeppot mee te vullen.

Hoe kan ik bestellen?
Bestellen is heel eenvoudig, selecteer de gewenste drop en/of snoep. Combinaties zijn mogelijk. Vervolgens wordt het verstuurd met POSTNL. Snoepbestellingen tot 1kg worden verzonden in brievenbusdozen, dit wordt dan met de reguliere brievenbuspost verzonden en kan door de brievenbus. Voor bestellingen boven van 2kg  wordt het als pakketpost verzonden. In beide gevallen is de verzending door middel van track en trace te volgen. Mooie bijkomstigheid, verzenden is gratis bij droptelegram.


Mijn favoriete drop of snoep kan ik niet selecteren
We hebben de snoeppot navullen optie samengesteld uit de meest populaire drop en snoepsoorten bij Droptelegram. Staat uw drop of snoep naar voorkeur er niet bij? Geen probleem, graag kijken we samen naar de ideale snoep & drop mix voor jouw snoeppot. Stuurt u hiervoor een email naar het info email adres van droptelegram. (deze staat onderaan de site)

» Bestel vandaag nog uw favoriete mix van drop en/of snoep voor de snoeppot op de zaak!