Snoep Candy Pizza

€ 14,95
Model: Look-o-Look Candy Pizza
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

Heerlijke snoepjes in de vorm van pizza. De snoepjes in de vorm van pizza zijn verkrijgbaar in een leuke (cadeau) verpakking met telegram kaart. 

Look-o-Look Snoep Candy Pizza; Omdat het zo lekker is!
Op droptelegram.nl is er diverse soorten drop en snoep te vinden. Zo ook de Look-o-Look snoepjes droptelegram vol met snoepjes opgemaakt als een Pizza. Met Look-o-Look Candy Pizza kies je voor een premium kwaliteit snoep dat niet te weerstaan is.

Mooie droptelegram (geschenk)verpakking
De Look-o-Look Candy Pizza is leuk om als cadeau te geven, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag of andere gelegenheid. Door de mooie verpakking hoef je zelf niets meer te doen. Je kan er zelfs voor kiezen om gratis de verpakking aan te passen naar hartjes of confetti. Dat maakt de droptelegram voor iedere gelegenheid helemaal compleet. 

Droptelegram gratis thuis bezorgd
Wat ook lekker is aan de droptelegram, is dat het gratis wordt thuisbezorgd. Bestel vandaag nog voor 12:00 en uw bestelling van de Look-o-Look Candy Pizza wordt meestal de volgende werkdag al bezorgd. 

Look-o-Look Snoep Candy Pizza  Droptelegram in het kort:

  • Snoep merk: Look-o-Look
  • Snoep soort: Zacht schuim
  • Snoep variant: Zacht Zoet vruchten smaak
  • Zoet of zoute snoep smaak: Zoet
  • Inhoud: Assortiment aan jelly candy snoepjes
  • Bijzonderheid: Pakketje past door de brievenbus
  • Levertijd: Voor 12:00 besteld = meestal volgende (werk)dag bezorgd

Online snoep bestellen? Droptelegram.nl is dé online snoepwinkel voor diverse soorten drop en snoep in een unieke cadeauverpakking. Zoek je een smakelijk cadeau, of wil je gewoon snoep bestellen zoals de Look-o-Look Candy Pizza, dan ben je bij online snoepwinkel Droptelegram aan het juiste adres.

So Extra Slider: Has no item to show!