Snoep Sushi

€ 14,95
Model: Look-o-Look Candy Sushi
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

Heerlijke snoepjes in de vorm van sushi. De snoepjes in de vorm van sushi e zijn verkrijgbaar in een leuke (cadeau) verpakking met telegram kaart. 

Look-o-Look snoep sushi; Omdat het zo lekker is!
Op droptelegram.nl is er diverse soorten drop en snoep te vinden. Zo ook de Look-o-Look snoepjes droptelegram vol met snoepjes in de vorm van sushi. Met Look-o-Look Candy Sushi kies je voor een premium kwaliteit snoep dat niet te weerstaan is.

Mooie droptelegram (geschenk)verpakking
De Look-o-Look Candy Sushi is leuk om als cadeau te geven, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag of andere gelegenheid. Door de mooie verpakking hoef je zelf niets meer te doen. Je kan er zelfs voor kiezen om gratis de verpakking aan te passen naar hartjes of confetti. Dat maakt de droptelegram voor iedere gelegenheid helemaal compleet. 

Droptelegram gratis thuis bezorgd
Wat ook lekker is aan de droptelegram, is dat het gratis wordt thuisbezorgd. Bestel vandaag nog voor 12:00 en uw bestelling van de Look-o-Look Candy Sushi wordt meestal de volgende werkdag al bezorgd. 

Look-o-Look Candy Sushi​​ Droptelegram in het kort:

  • Snoep merk: Look-o-Look
  • Snoep soort: Zacht schuim
  • Snoep variant: Zacht Zoet vruchten smaak
  • Zoet of zoute snoep smaak: Zoet
  • Inhoud: 1 snoep sushi mix (28 sushi snoepjes)
  • Bijzonderheid: Pakketje past door de brievenbus
  • Levertijd: Voor 12:00 besteld = meestal volgende (werk)dag bezorgd

Online snoep bestellen? Droptelegram.nl is dé online snoepwinkel voor diverse soorten drop en snoep in een unieke cadeauverpakking. Zoek je een smakelijk cadeau, of wil je gewoon snoep bestellen zoals de Look-o-Look Candy Sushi mix, dan ben je bij online snoepwinkel Droptelegram aan het juiste adres.

So Extra Slider: Has no item to show!