Chokotoff Telegram 1kg

€ 22,95
Model: Chokotoff Telegram
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

Heerlijke Chokotoffs van Cote d'or in een leuke (cadeau) verpakking met een inhoud van maar liefst 1 kilogram aan Chokotoffs.

Chokotoff Telegram 1kg; Omdat het lekker is!
Op droptelegram.nl vind je ook heerlijke Cote d'or Chokotoff. Met deze Chokotoff Telegram ontvangt u 1 kilo aan heerlijke Cote d'Or Chokotoffs. 

Mooie telegram (geschenk)verpakking
De Chokotoff Telegram 1kg is lekker voor uzelf én leuk (ook lekker) om als cadeau te geven. Door de mooie verpakking hoeft u niets meer te doen. Wilt u een andere bedrukking van de verpakking? Geen probleem. U kiest eenvoudig uit de beschikbare opties. Denk bijvoorbeeld aan een Chokotoff telegram bedrukking met hartjes voor een geliefde of Een Chokotoff Telegram met confetti opdruk voor een jarige. Zo krijgt de Chokotoff Telegram 1kg een extra dimensie.

Chokotoff telegram gratis thuis bezorgd
De prijs van de Chokotoff Telegram is zeer scherp en geen extra verzendkosten! De prijs van de Cote d'Or Chokotoff Telegram is de prijs die u betaalt. Geen verrassingen dus! En bestelt u vandaag voor 12:00 dan wordt uw Chokotoff Telegram dezelfde dag nog verzonden en vaak de volgende dag al bezorgd.

Cote d'Or Chokotoff Telegram in het kort:

  • Merk: Cote d'Or
  • Smaak: Chocolade / Caramel
  • Zoet of zout smaak: Zoet
  • Hoeveelheid: 1 kilo
  • Bijzonderheid: Pakketje past door de brievenbus
  • Levertijd: Voor 12:00 besteld = volgende (werk)dag bezorgd

Bekijk ook eens deze lekkere drop telegrammen:Engelse drop, Zoete drop, Zoute drop of alle overige drop telegrammen.