Fruit lolly's

€ 11,95
Model: Fruit Lolly's
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

Online Lolly's bestellen?

Bij online snoepwinkel Droptelegram.nl vind je diverse lolly's, zoals de lekkere fruit lolly's. Deze fruit lolly's komen in een mix van diverse kleuren & fruit smaken. Op iedere lolly's kun je aan de afbeelding zien welke fruitsmaak de lolly heeft. Heerlijke Fruit lolly's met de lekkerste fruit smaken en diverse kleuren, dat zijn de Fruit Lolly's. De Lolly's komen in diverse kleuren en vorm en zijn verkrijgbaar in een leuke (cadeau) verpakking met gratis telegram kaart. Je kan zelf kiezen hoeveel fruit lolly's je bestelt.

Fruit lolly's; Omdat ze zo lekker zijn!

De lekkerste drop & snoep vind je bij online snoepwinkel Droptelegram.nl. De Fruit Lollly's zijn zo'n voorbeeld van heerlijke lolly's waar je maar niet van af kan blijven. Fruit lolly's zijn net even anders dan de normale lolly's, zijn zijn de niet rond als een bal, maar juist plat rond en iets zachter dan de normale lolly's. Hierdoor kauw je al snel op de fruit lolly en heb je de fruit lolly zo op en kun je aan de volgende fruit lolly beginnen.

Fruit lolly's met mooie droptelegram (geschenk)verpakking

De Fruit Lolly's zijn leuk om als cadeau te geven voor diverse gelegenheden zoals bijvoorbeeld een verjaardag of als beterschap als iemand ziek is. De Fruit Lolly's zijn ideaal om iemand te verrassen. Door de mooie verpakking hoef je zelf niets meer te doen. Je kan er zelfs voor kiezen om gratis de verpakking aan te passen naar hartjes of confetti. Dat maakt de droptelegram helemaal compleet. 

Droptelegram Fruit lolly's met gratis verzending

Wat ook lekker is aan de droptelegram, is dat het gratis wordt thuisbezorgd. Bestel vandaag nog voor 12:00 en uw bestelling van de Fruit Lolly's wordt meestal de volgende werkdag al bezorgd. 

Fruit Lolly's​ Droptelegram in het kort:

  • Snoep soort: Lolly
  • Snoep variant:  vruchten smaak (divers)
  • Inhoud: 25, 50 of 75 lolly's
  • Bijzonderheid: Pakketje past door de brievenbus (75 stuks wordt via pakketpost verstuurd)
  • Levertijd: Voor 12:00 besteld = meestal volgende (werk)dag bezorgd

Online snoep bestellen? Droptelegram.nl is dé online snoepwinkel voor diverse soorten drop en snoep in een unieke cadeauverpakking. Zoek je een smakelijk cadeau, of wil je gewoon snoep bestellen zoals de Fruit Lolly's, dan ben je bij online snoepwinkel Droptelegram aan het juiste adres.

Tags: Lolly's
So Extra Slider: Has no item to show!