Haribo Schuim met Aardbeiensmaak Snoep

€ 14,95
Merken Haribo
Model: Haribo Aardbeien Snoep
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

Heerlijke schuim met Aardbeiensmaak snoepjes van het merk Haribo in een leuke (cadeau) verpakking met een inhoud tot maar liefst 100 stuks aan overheerlijke Haribo Aardbeien Snoepjes.

Haribo  Schuim met Aardbeiensmaak Snoep; Omdat het zo lekker is!
Op droptelegram.nl zijn er diverse soorten drop en snoep. Zo ook de Droptelegram Haribo Aardbeien snoepjes 1 kilo. Met deze droptelegram ontvangt u 1 kilo aan heerlijke Haribo Aardbeien Snoep van het merk Haribo. Met Haribo Aardbeien Snoep kiest u voor een premium kwaliteit snoep dat niet te weerstaan is.

Mooie droptelegram (geschenk)verpakking
De Haribo Schuim met Aardbeiensmaak Snoeptelegram is leuk om als cadeau te geven en maar nog veel lekkerder om te ontvangen! Door de mooie verpakking hoeft u niets meer te doen. Wilt u een andere bedrukking van de verpakking? Geen probleem. U kiest eenvoudig uit de beschikbare opties. Denk bijvoorbeeld aan een droptelegram bedrukking met hartjes voor een geliefde. Zo krijgt de droptelegram Haribo Schuim met Aardbeiensmaak snoepjes een extra dimensie.

Droptelegram gratis thuis bezorgd
Wat ook lekker is aan de droptelegram, is dat het gratis wordt thuisbezorgd. Bestel vandaag nog voor 12:00 en uw bestelling van de Haribo Aardbeien droptelegram wordt meestal de volgende werkdag al bezorgd. 

Haribo Aardbeien​​ Droptelegram in het kort:

  • Snoep merk: Haribo
  • Snoep soort: Zacht schuim
  • Snoep variant: Zacht Zoet Aardbeien smaak
  • Zoet of zoute snoep smaak: Zoet
  • Inhoud: 50 stuks, 75 stuks of 100 stuks
  • Bijzonderheid: Pakketje past door de brievenbus
  • Levertijd: Voor 12:00 besteld = meestal volgende (werk)dag bezorgd

Bekijk ook eens deze lekkere drop telegrammen:Engelse drop, Zoete drop, Zoute drop of alle overige drop telegrammen.

Droptelegram.nl is dé online snoepwinkel voor diverse soorten drop en snoep in een unieke cadeauverpakking. Bestel hier snoep cadeau zoals de Haribo Schuim met Aardbeiensmaak Snoepjes.
So Extra Slider: Has no item to show!