Over Droptelegram.nl

Droptelegram.nl is een initiatief van FridayConcepts B.V. Als ecommerce bureau exploiteert FridayConcepts B.V. diverse webshops, waaronder Droptelegram.nl. Als ecommerce bedrijf is het onze passie om iedere keer weer een shop op te zetten en te onderhouden. Zo ook Droptelegram.nl. Want wie zit er nu niet te wachten op al dat lekkers? En het wordt ook nog eens verzonden in een leuke brievenbusdoos verpakking. Het idee voor deze shop is ontstaan na het lezen van een onderzoek wat Nederlanders het meeste eten. Naast kaas bleek drop een echte topper te zijn in de Nederlandse huishoudens. Het doel met Droptelegram.nl is om drop makkelijk bestelbaar te maken via het internet. Bij het bezoeken van online shops die drop dachten wij: Dat moet toch anders en beter kunnen! Vanuit die gedachte zijn we gaan kijken hoe we dat online konden invullen voor het verkopen van drop in de vorm van een telegram.

Hoe is het ontstaan
Zoals hierboven beschreven is het dus ontstaan uit na het lezen van rapport over de meest populaire etenswaren en snoepgoed in Nederland. Maar ook uit een soort ontevredenheid van het huidige aanbod aan webshops dat drop verkoopt. Drop moet niet alleen lekker smaken, het moet ook makkelijk zijn om online te bestellen. En nog belangrijker leuk zijn om te ontvangen! Uit verder onderzoek is ook gebleken dat menig shop vaak niet direct kan leveren, hoge minimum bestelaantallen hanteren en je dan ook niet weet wanneer je het krijgt. 

Wat is ons doel
Ons doel moge duidelijk zijn! Droptelegram.nl staat voor; kwaliteit, service en bestelgemak om drop online te kunnen kopen.

Onze locatie
FridayConcepts B.V. en daarmee ook de webshop Droptelegram.nl zit in Almere. Voor de volledigheid zijn dit alle contactgegevens.

FridayConcepts B.V.
T.a.v.: Droptelegram.nl​
Johan Fabriciusstraat 6
1321KS Almere

Tel: 084-8686597
Email: info@droptelegram.nl
KvK: 50128418
BTW: NL 822569255B01