Oldtimers Ruitjesdrop Zoute Drop

€ 16,95
Merken Oldtimer
Model: Oldtimers Ruitjesdrop
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

Ben je op zoek naar Zoute Drop? Dan ben je bij Droptelegram aan het goede adres. Bij Droptelegram.nl vind je diverse soorten snoep, zoals zoete drop, chocolade, koek en natuurlijk zoute drop. Zo ook de heerlijke Oldtimers Ruitjesdrop in een leuke (cadeau) verpakking met gratis telegram. 

Oldtimers Ruitjesdrop Drop; Omdat het lekker is!
Op droptelegram.nl zijn er diverse soorten drop. Zo ook de drop telegram Oldtimers Ruitjesdrop. Deze droptelegram bevat de lekkerste zoute drop

Mooie drop telegram (geschenk)verpakking
De Oldtimers Ruitjesdrop Droptelegram is leuk om als cadeau te geven en maar nog veel lekkerder om te ontvangen! Door de mooie verpakking hoeft u niets meer te doen. Wilt u een andere bedrukking van de verpakking? Geen probleem. U kiest eenvoudig uit de beschikbare opties. Denk bijvoorbeeld aan een drop telegram bedrukking met hartjes voor een geliefde. Zo krijgt de Oldtimers Ruitjesdrop Droptelegram een extra dimensie.

Drop telegram gratis thuis bezorgd
Wat ook lekker is aan de drop telegram, is dat het gratis wordt thuisbezorgd. Bestel vandaag nog voor 12:00 en uw bestelling van de Oldtimers Ruitjesdrop Droptelegram is de volgende werkdag al bezorgd. 

Oldtimers Ruitjesdrop​​​ Droptelegram in het kort:

  • Drop merk: Oldtimers
  • Drop soort: Zoute drop
  • Inhoud: keuze uit 500 gram of 1 kilogram
  • Bijzonderheid: Pakketje past door de brievenbus
  • Levertijd: Voor 12:00 besteld = volgende (werk)dag bezorgd

Bestel jouw snoep online
Online snoepwinkel Droptelegram.nl heeft een ruim assortiment met de lekkerste snoep & drop. Iedere telegram is inclusief gratis verzending, een gratis telegram kaart en unieke brievenbusdoos verpakking. Dit terwijl andere snoepwinkels vaak extra verzendkosten berekenen bovenop de prijs van het snoep. Doordat we het snoep versturen als brievenbusdoos past het door de brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Online snoep bestellen? Droptelegram.nl