Autodrop Parkeerwachters 1kg

€ 18,95
Merken AutoDrop
Model: Autodrop Parkeerwachters
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

Heerlijke Autodrop Parkeerwachters in een leuke (cadeau) verpakking met een inhoud van maar liefst 1 kilogram aan heerlijke salmiak drop.

Autodrop Parkeerwachters 1kg; Omdat het lekker is!
Op droptelegram.nl zijn er diverse Autodrop droptelegrammen. Zo ook de drop telegram Autodrop Parkeerwachters. Met deze droptelegram ontvangt u 1 kilo aan heerlijke zoet zoute salmiak. Deze Autodrop salmiak Parkeerwachters zijn zo verslavend, het zou verboden moeten worden!

Mooie drop telegram (geschenk)verpakking
De droptelegram Autodrop Parkeerwachters 1kg is lekker voor uzelf maar ook leuk (en lekker) om als cadeau te geven. Door de mooie verpakking hoeft u niets meer te doen. Wilt u een andere bedrukking van de verpakking? Geen probleem. U kiest eenvoudig uit de beschikbare opties. Denk bijvoorbeeld aan een droptelegram bedrukking met hartjes voor een geliefde. Zo krijgt de droptelegram Autodrop Parkeerwachters 1kg een extra dimensie.

Drop telegram gratis thuis bezorgd
Wat ook lekker is aan de droptelegram, is dat het gratis wordt thuisbezorgd. De prijs van de droptelegram is de prijs die u betaalt. Geen verrassingen dus! En bestelt u vandaag voor 12:00 dan is uw bestelling van de droptelegram de volgende werkdag al bezorgd. 

Autodrop Parkeerwachters droptelegram in het kort:

  • Drop merk: Autodrop Parkeerwachters
  • Drop soort: Zoet, zoute salmiak
  • Drop Smaak: salmiak
  • Zoet of zoute drop smaak: Zoet & zout
  • Hoeveelheid drop: 1 kilo
  • Bijzonderheid: Pakketje past door de brievenbus
  • Levertijd: Voor 12:00 besteld = volgende (werk)dag bezorgd

Bekijk ook eens deze lekkere drop telegrammen:Engelse drop, Zoete drop, Zoute drop of alle overige drop telegrammen.