Klene Honingbijtjes Suikervrij

€ 23,95
Merken Klene Drop
Model: Klene Honingbijtjes Suikervrije Drop
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

Op zoek naar suikervrije drop? Online snoepwinkel heeft diverse soorten snoep en drop, waaronder ook Klene Honingbijtjes Suikervrije Drop in een leuke (cadeau) verpakking en persoonlijke telegram.

Klene Honingbijtjes Suikervrij; Omdat het lekker is!
Op droptelegram.nl vind je diverse soorten snoep en drop. Zo ook de droptelegram Klene Honingbijtjes Suikervrije Drop. Met deze droptelegram ontvangt u een mix van zacht zoete en zoute drop. 

Mooie droptelegram (geschenk)verpakking
De droptelegram Klene Honingbijtjes Suikervrije Drop is lekker voor uzelf maar ook leuk (en lekker) om als cadeau te geven. Door de mooie verpakking hoeft u niets meer te doen. Wilt u een andere bedrukking van de verpakking? Geen probleem. U kiest eenvoudig uit de beschikbare opties. Denk bijvoorbeeld aan een droptelegram bedrukking met hartjes voor een geliefde of confetti bij een verjaardag. Zo krijgt de droptelegram Klene Honingbijtjes Suikervrije Drop een extra dimensie.

Droptelegram gratis thuis bezorgd
Wat ook lekker is aan de droptelegram, is dat het gratis wordt thuisbezorgd. De prijs van de droptelegram is de prijs die u betaalt. Geen verrassingen dus! En bestelt u vandaag voor 12:00 dan is uw bestelling van de droptelegram meestal de volgende werkdag al bezorgd. 

Klene Honingbijtjes Suikervrije Drop droptelegram in het kort:

  • Drop merk: Klene
  • Drop soort: Suikervrije Drop
  • Drop Smaak: Zoet
  • Hoeveelheid drop: 500 gram of 1 kilogram
  • Bijzonderheid: Pakketje past door de brievenbus
  • Levertijd: Voor 12:00 besteld = meestal volgende (werk)dag bezorgd


Online snoep bestellen? Droptelegram.nl is dé online snoepwinkel voor een ruim assortiment aan snoep, drop, koek en chocolade. Dit alles in een een unieke brievenbusdoos verpakking met gratis telegram. Door dat de Droptelegram in een brievenbusdoos wordt verzonden hoeft er dus niet voor thuis te zijn, de droptelegram past gewoon door de brievenbus