Hartjes lolly's

€ 11,95
Model: Hartjes Lolly's
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

Online hartjes lolly's bestellen?

Op zoek naar snoep in de vorm van hartjes? Denk dan eens aan deze heerlijke lolly's in de vorm van hartjes. De Lolly's in de vorm van een hartje zijn verkrijgbaar in een leuke (cadeau) verpakking met gratis telegram kaart. Je kan zelf kiezen hoeveel lolly's je bestelt.

Hartjes lolly's; Omdat ze zo lekker zijn!

Op droptelegram.nl is er diverse soorten drop en snoep te vinden. Zo ook de Droptelegram vol met lolly's in de vorm van hartjes. Met deze droptelegram ontvang je heerlijke Hartjes Lolly's met vruchtensmaak. Wat de lolly's natuurlijk zo uniek maakt is de vorm, want deze mooie rode lolly's hebben de vorm van een hartje. Dit maken de hartjes lolly's een geschikt én smakelijk cadeau om aan een speciaal iemand te geven.

Hartjes lolly's in een mooie (geschenk)verpakking

Deze Hartjes Lolly's zijn dus ideaal om als cadeau te geven aan een speciaal iemand, bijvoorbeeld tijdens Valentijn. De Hartjes Lolly's zijn een leuke verrassing voor een geliefde tijdens Valentijn. Door de mooie verpakking waar de Hartjes Lolly's in worden verstuurd hoef je zelf niets meer te doen. Je kan er zelfs voor kiezen om gratis de verpakking aan te passen naar hartjes opdruk. Dat maakt de droptelegram vol met hartjes lolluy's voor een geliefde tijdens Valentijn helemaal compleet. 

Hartjes lolly's Droptelegram inclusief gratis verzending

En bestel je de droptelegram vol met Hartjes lolly's, dan is dat inclusief verzenden en worden de lolly's gratis bezorgd. Bestel vandaag nog voor 12:00 deze lekkere lolly's en de bestelling van de Hartjes Lolly's wordt meestal de volgende werkdag al bezorgd. 

Hartjes Lolly's​ Droptelegram in het kort:

  • Snoep soort: Lolly
  • Snoep variant:  vruchten smaak
  • Inhoud: 25, 50 of 75 lolly's
  • Bijzonderheid: Pakketje past door de brievenbus
  • Levertijd: Voor 12:00 besteld = meestal volgende (werk)dag bezorgd

Online snoep bestellen? Droptelegram.nl is dé online snoepwinkel voor diverse soorten drop en snoep in een unieke cadeauverpakking. Zoek je een smakelijk cadeau, of wil je gewoon snoep bestellen zoals de Hartjes Lolly's, dan ben je bij online snoepwinkel Droptelegram aan het juiste adres.

Tags: Lolly's
So Extra Slider: Has no item to show!