Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even hallo zeggen? We staan altijd klaar om met je in contact te komen! Bij Droptelegram.nl streven we naar uitstekende klantenservice en streven ernaar om jouw ervaring met ons zo aangenaam mogelijk te maken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Of je nu meer wilt weten over onze heerlijke producten, hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling, of gewoon een smakelijk gesprek wilt voeren, we horen graag van je. Onze bedrijfsgegevens vind je op de over-ons pagina.

Je kunt ons bereiken via e-mail of het onderstaande contactformulier. We kijken ernaar uit om van je te horen en jouw Droptelegram-ervaring onvergetelijk te maken!

Gratis Offerte aanvragen »

Veel gestelde vragen

Lees aub eerst de veelgestelde vragen voordat uw een bericht stuurt. Het volledig overzicht van veelgestelde vragen vind u hier.

Alle prijzen aangegeven op de website zijn inclusief verzending als brievenbusdoos in Nederland. Verzenden van snoep naar het buitenland is mogelijk, echter de droptelegram wordt dan verstuurd als pakket. Het tarief voor de verzenden van een pakket naar het buitenland wordt berekend in de winkelmand zodra het adres in buitenland is ingevuld. De verzendkosten voor het buitenland variëren van €10 tot €25 per pakket.

Binnen Nederland kan er betaald worden met iDeal en creditcard. Voor Zakelijke klanten is het, bij grote aantallen, mogelijk om op rekening te bestellen en de factuur achteraf te betalen. Voor bezoekers uit andere landen worden automatisch betaalmethoden van dat land geactiveerd. Voor alle landen kan er betaald worden met een creditcard. Online betalen verloopt uiteraard via een beveiligde verbinding en geen van de betaalgegevens worden bij Droptelegram.nl opgeslagen

Voor de verzending en bezorging van de droptelegram maakt Droptelegram.nl gebruik van diverse bezorgdiensten zoals DHL, Fietskoeriers of PostNL. Een reguliere droptelegram wordt als brievenbus post verzonden. In de regel duurt de bezorging 24 uur. In sommige gevallen kan dat langer duren, voor exacte levertijden en drukte verwijzen wij naar de website van de vervoerder.

Het is tevens mogelijk om tijdens het bestellen een datum in de toekomst aan te geven. Uw bestelling wordt dat minimaal 1 werkdag voor de gewenste bezorgdatum aan de vervoerder overhandigs. Let op: Droptelegram geeft geen garantie voor tijdige levering. Omdat dit door een vervoerder wordt verzorgd hebben wij hier namelijk geen invloed op.

Droptelegram.nl is een beveiligde website, wij maken gebruik van een SSL certificaat voor het verkeer op de website en voor de betalingen maken we gebruik van de beveiligde omgeving van het betaalplatform.

Zodra wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen gaan wij aan de slag met het maken van de droptelegram. De snoep wordt verpakt is een speciale verpakking, speciaal voor voedsel. Afhankelijk van uw selectie bij de bestelling zit er bij de droptelegram een wikkel en/of telegram kaart. 

Ja, bij de bestelling ontvangt u direct u een bevestiging van ons per mail met als bijlage een factuur. De factuur wordt verzonden als PDF bestand. Bij zakelijke bestellingen wordt de factuur separaat naar u verzonden conform eventuele betaalinstructies.

Droptelegram wordt veelal als brievenbuscadeau verstuurd, om die reden zit er nooit een factuur of orderbon in de droptelegram.

Stuur een bericht