Veel gestelde vragen

Lees aub eerst de veelgestelde vragen voordat uw een bericht stuurt.

Wat zijn de bezorgkosten?

Alle prijzen aangegeven op de website zijn inclusief verzending in Nederland. Verzenden van snoep naar het buitenland is mogelijk. De droptelegram wordt dan verstuurd als pakket. Het tarief voor de verzending wordt berekend in de winkelmand zodra het adres in buitenland is ingevuld. De verzendkosten voor het buitenland variëren van €10 tot €25 per pakket.

Welke betaalmethoden zijn er?

Binnen Nederland kan er betaald worden met iDeal en creditcard. Voor Zakelijke klanten is het op aanvraag mogelijk om op rekening te betalen. Voor bezoekers uit andere landen worden automatisch betaalmethoden van dat land geactiveerd. Voor alle landen kan er betaald worden met een creditcard. Online betalen verloopt uiteraard via een beveiligde verbinding.

Wat zijn de bezorgtijden?

Voor de verzending en bezorging van de droptelegram maakt Droptelegram.nl gebruik van de betrouwbaarheid van POSTNL. Een reguliere droptelegram wordt als brievenbus post verzonden. In de regel duurt de bezorging 24 uur. In sommige gevallen kan dat langer duren, voor exacte levertijden en drukte verwijzen wij naar de website van POSTNL.

Het is tevens mogelijk om tijdens het bestellen een datum in de toekomst aan te geven. Uw bestelling wordt dat 1 werkdag voor de gewenste bezorgdatum aan POSTNL overhandig tbv de verzending.

Hoe veilig is het shoppen & betalen bij Droptelegram.nl

Droptelegram.nl is een beveiligde website, wij maken gebruik van een SSL certificaat voor het verkeer op de website en voor de betalingen maken we gebruik van de beveiligde omgeving van het betaalplatform.

Wat gebeurt er met mijn bestelling?

Zodra wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen gaan wij aan de slag met het maken van de droptelegram. De snoep wordt verpakt is een speciale luchtdichte en hersluitbare zak, speciaal voor voedsel. De kaart met telegram tekst wordt geprint op een kaart ter grootte van een A4. Vervolgens wordt de sticker op de doos geplakt en is de telegram klaar om verzonden te worden.

Ontvang ik een factuur van mijn bestelling?

Ja, zodra uw bestelling en de betaling is ontvangen krijgt u een bevestiging van ons per mail met als bijlage een factuur. De factuur wordt verzonden als PDF bestand. Bij zakelijke bestellingen wordt de factuur separaat naar u verzonden conform eventuele betaalinstructies

Stuur een bericht