Snoep of drop bestellen bij Droptelegram is heel eenvoudig. Toch kan het voorkomen dat je bepaalde vragen hebt over het snoep, telegram, levertijden of iets anders. De meest gestelde vragen hebben we voor je verzameld en vind je hier terug.

Veel gestelde vragen

Verzending & levering

Op welke dagen wordt er geleverd

Droptelegram verstuurd haar pakketten als brievenbusdoos of als pakket. Indien het als brievenbusdoos is verstuurd wordt er op reguliere dagen bezorgd met uitzondering van zondag,maandag en feestdagen. Indien het als pakket is verstuurd wordt het bezorgd op reguliere dagen met uitzondering van zondagen, maandagen en feestdagen.

Kan ik de droptelegram retourneren

Droptelegram is een op maat gemaakt product met als inhoud voedselwaren en suikerwaren. Om die reden is het (conform wetgeving) niet mogelijk de droptelegram te retourneren. Indien het ontvangen product niet naar wens ik kijken we uiteraard graag samen naar een oplossing.

Beschadigd ontvangen

Met een naam als droptelegram en de smakelijke opdruk op de verpakking, kan het voorkomen dat men soms te wild is in het verwerkingsproces. Wie wordt er niet wild van al dat lekkers? Is jouw pakket beschadigd ontvangen? Maak dan een foto en neem binnen 1 dag na ontvangst contact met ons op, zodat we een passende oplossing kunnen verzorgen.

Wat zijn de verzendkosten
Voor bestellingen binnen Nederland zijn er geen verzendkosten. Verstuur je naar het buitenland dan gelden er wel verzendkosten. Deze zijn afhankelijk van het verzendadres en varieren van €10 tot €25. Bij het verzenden naar het buitenland hanteren we de kosten van POSTNL.

Hoe wordt het verstuurd
Droptelegram maakt gebruik van de betrouwbaarheid van POSTNL. Droptelegrams worden verzonden als brievenbusdoosjes ter grootte van een A4. Deze past in de regel door de brievenbus. De droptelegram is zeer herkenbaar vanwege de unieke verpakking.

Kan ik snoep ook naar het buitenland versturen
Ja. Het is mogelijk om de snoep of cadeau naar het buitenland te sturen. Hier worden wel verzendkosten voor in rekening gebracht. Voor het verzenden van het snoep cadeau naar het buitenland, maakt Droptelegram gebruik van POSTNL.

Een droptelegram wordt verzonden in een brievenbusdoos en geldt derhalve als brievenbus post. In Nederland wordt brievenbuspost door POSTNL bezorgd op dinsdag tot en met zaterdag. Grotere pakketten worden verstuurd als pakketpost en worden derhalve bezorgd van maandag tot en met zaterdag. Op zondagen en feestdagen wordt er niet bezorgd.

Betaling

Kan ik online afrekenen

Jazeker, de bestellingen kunnen online betaald worden. Voor de online betalingen maakt Droptelegram gebruik van betaalprovider Mollie. Op deze manier ben je verzekerd van een veilige betaalomgeving.
Per land zijn er verschillende betaalmogelijkheden.
NL » iDeal of Creditcard.
BE » MisterCash of Creditcard
Alle overige landen » Creditcard

Kan ik op rekening betalen

Alleen bedrijven kunnen bij orders hoger dan €100 op rekening betalen. Wel vragen we vaak een aanbetaling of uiterlijk op de dag van levering de factuur te voldoen. Voor het op rekening betalen wordt er een reguliere factuur gestuurd met voor het gemak een betaallink. Deze factuur kan ook via bankoverschrijving worden voldaan.

Betaling mislukt

Is de betaling mislukt dan wordt de droptelegram niet verstuurd. Alleen bij succesvolle betalingen wordt de bestelling van de droptelegram verwerkt en verstuurd.

Krijg ik een bevestiging van de bestelling
Ja. Is de betaling geslaagd dan ontvang je direct een bevestiging van de bestelling.

Kan ik een factuur ontvangen
Ja. Met de bestelling wordt een pdf factuur meegestuurd. Heeft u deze onverhoopt niet ontvangen, stuur dan een email en wij verzenden de pdf factuur alsnog.

Omdat de droptelegram een op maat gemaakt product is met bederfelijke zoetwaren is het niet mogelijk de droptelegram te retourneren en geld terug te vragen. Uiteraard kijken we wel graag naar een passende oplossing in het geval iets niet naar wens is.