Retourneren en Herroepingsrecht

Bij Droptelegram.nl streven we naar uw volledige tevredenheid met onze producten. Hieronder vindt u informatie over ons retourbeleid en herroepingsrecht.

Retourneren van Producten:

  • Als u niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op om een retourzending te regelen.
  • Retourzendingen worden alleen geaccepteerd voor ongeopende en onbeschadigde producten.
  • Na het retour aanmelden heeft de consument 14 dagen om het product terug te sturen.
  • Na aanmelden van het retour heeft de webwinkel 14 dagen om het orderbedrag inclusief verzendkosten terug te storten.
  • Neem contact met ons op voor instructies over het retourneren van uw producten.
  • Verzendkosten voor retourzendingen zijn voor uw eigen rekening.

Herroepingsrecht:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@droptelegram.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen herroepingsrecht

  • Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten met een verbroken verzegeling na levering, vanwege de bederfelijke aard van onze zoetwaren.
  • Tevens geldt het herroepingsrecht niet indien een bestelling een persoonlijke telegramtekst bevat, aangezien deze op maat zijn gemaakt en niet opnieuw verkoopbaar zijn.

Voor verdere vragen of opmerkingen over ons retourbeleid en herroepingsrecht kunt u per email contact met ons opnemen. Op deze pagina vindt u onze bedrijfsgegevens.

———–

Betaling & Levering

Droptelegram.nl is een service die staat voor kwaliteit, service en gemak. Heerlijke kwaliteitsdrop in een leuke verpakking voor de beste prijs! Graag vertellen we je meer over de betaalmogelijkheden en de verzendkosten bij Droptelegram.nl

Hoe wordt het bezorgd

Droptelegram.nl maakt gebruik van de betrouwbaarheid van POSTNL. Bestelling ontvangen op werkdagen voor 12:00 worden dezelfde dag nog verzonden.

Wat zijn de verzendkosten

Binnen Nederland zijn er geen verzendkosten. Voor alle andere landen worden de verzendkosten berekend tijdens het afrekenen.

Hoe verloopt de betaling

De online betaling loopt geheel veilig via betaalplatform Mollie en we bieden betaalopties zoals iDeal, iDeal QR (voor mobiel) of Mistercash voor België. Maar ook achteraf betalen (via creditcard) behoort tot de mogelijkheden op Droptelegram.nl.

Dus ben je op zoek naar een lekker en leuke droptelegram voor jezelf of als cadeau? Kies dan voor de drop telegrammen van Droptelegram.nl.