Over Droptelegram.nl

Wie zit er nu niet te wachten op lekkere drop, snoep, koek of chocolade als cadeau? En in een unieke brievenbusdoos verpakking met persoonlijke telegram.

Het idee voor deze shop is ontstaan na het lezen van een onderzoek wat Nederlanders het meeste eten. Naast kaas bleek snoep (waaronder met name drop) een echte topper te zijn in de Nederlandse huishoudens.

Het doel met Droptelegram.nl is om snoep & drop makkelijk bestelbaar te maken via het internet. Bij het bezoeken van online shops die drop dachten wij: Dat moet toch anders, beter maar vooral leuker kunnen! Vanuit die gedachte zijn we gaan kijken hoe we dat online konden invullen voor het verkopen van drop in de vorm van een telegram.

Hoe is het ontstaan

Zoals hierboven beschreven is het dus ontstaan uit na het lezen van rapport over de meest populaire etenswaren en snoepgoed in Nederland. Maar ook uit een soort ontevredenheid van het huidige aanbod aan webshops dat drop verkoopt. Drop moet niet alleen lekker smaken, het moet ook makkelijk zijn om online te bestellen. En nog belangrijker leuk zijn om te ontvangen! Uit verder onderzoek is ook gebleken dat menig shop vaak niet direct kan leveren, hoge minimum bestelaantallen hanteren en je dan ook niet weet wanneer je het krijgt.

Wat is ons doel

Ons doel moge duidelijk zijn! Droptelegram.nl staat voor; kwaliteit, service en bestelgemak om drop online te kunnen kopen.

Onze locatie

Droptelegram B.V. en daarmee ook de webshop Droptelegram.nl zit in Almere. Voor de volledigheid zijn dit alle contactgegevens.

Droptelegram B.V.
Kabelweg 32
1014 BB Amsterdam

Email: info@droptelegram.nl
KvK: 50128418
BTW: NL 822569255B01

Martijn
Drop Verslaafde & oprichter

Helemaal gek van drop is het idee onstaan om drop als cadeau via brievenbusdoosjes te versturen. Vandaar Droptelegram.nl

Droptelegram Miguel

Miguel
Chef Verkoop & Dropbouwer

Verkoopt liever drop en snoep dan dat ie het zelf eet. Drop en snoep aanvragen lust ie rauw. Maakt de zoetste voorstellen voor bedrijven.

yasmin chef dropzaken

Yasmin
Shopmanager & Sociale Dropzaken

Kanjer die alles regelt in de webshop en daarnaast ook de ene na de andere onweerstaanbare social post ‘dropt’.

Symke
Chef Drop & ChocoladeZaken

Met de voorliefde voor chocolade moest naast al het drop natuurlijk ook chocolade droptelegram als cadeau worden toegevoegd.

Yu Kiu
Chef Inkoop & Drop voorraad

Met een drop verslaafde oprichter moet er natuurlijk een strenge chef inkoop & voorraad zijn die zorgt dat de voorraad op peil blijft.