De mooiste brievenbus cadeaus voor zakelijke relaties

Denk jij eraan om jouw klanten of medewerkers een bedankje te sturen als relatiegeschenk? Of ben je op zoek naar een uniek eindejaarscadeau of een alternatief kerstpakket? Relatiegeschenken worden natuurlijk het hele jaar door gegeven. Denk hierbij aan zakelijke kado’s naar klanten en partners, maar ook geschenken voor medewerkers en freelancers. Droptelegram.nl is specialist in zakelijke kado’s en relatiegeschenken in de vorm van brievenbus cadeaus.

Gepersonaliseerde relatiegeschenken, altijd uniek.

Relatiegeschenken worden meestel gebruikt on zakelijke relaties te onderhouden, echter de laatste jaren is er een duidelijke trend om medewerkers en collega’s met een leuk cadeau in het zonnetje te zetten. Zo’n zakelijke kado of geschenk laat zien dat je aan jouw klant, medewerker of collega denkt en dat deze belangrijk voor je is. Een gepersonaliseerd cadeau geeft daarbij een extra dimensie. Het laat zien dat je wat extra moeite doet en waardering voor die persoon hebt. Een gepersonaliseerd brievenbus pakketje is tevens bij uitstek geschikt als binnenkomer bij potentiële klanten.

Unieke wikkel met bedrijfslogo.

Bij relatiegeschenken is branding natuurlijk heel belangrijk. Daarom is het mogelijk de wikkels rond de telegram van eigen branding / logo te voorzien. Hieronder de werktekeningen, welke gebruikt kunnen worden voor het maken en aanleveren van een wikkel voorzien van eigen branding en logo. Op deze manier is het zakelijk kado geheel uniek.

Download hier de pdf’s tbv het opmaken van de wikkel

Standaard wikkel MIDDEL_XL 95×390 template
Standaard wikkel KLEIN_L 70×320 template
Standaard wikkel GROOT_XXL 120×483 template

wikkel branding - tbv eigen design zakelijk cadeau relatiegeschenk. .  .     

Op zoek naar relatiegeschenk in de vorm van gepersonaliseerde brievenbus cadeaus? Neem dan contact met ons op: sales@droptelegram.nl