Een droptelegram sturen naar uw zakenrelaties of personeelsbestand als relatiegeschenk? Droptelegram maakt het voor bedrijven gemakkelijk om in 1 keer meerdere droptelegrammen te versturen naar 1 of meerdere adressen.

11,9515,95

Een droptelegram sturen naar uw zakenrelaties of personeelsbestand? Droptelegram maakt het voor bedrijven gemakkelijk om in 1 keer meerdere droptelegrammen te versturen naar 1 of meerdere adressen.

Droptelegram, een ideaal geschenk voor ieder moment! Een succes behaald met het team, uw klanten een cadeau sturen vanwege een lustrum of gewoon een personeelslid een hart onder de riem steken als deze even ziek is? Droptelegram is geschikt voor ieder moment. De telegram geeft het net even die persoonlijke touch.

Meerdere adressen of telegrammen? Geen probleem. U kunt eenvoudig een excel bestand uploaden met daarin de adressen en de telegram, wij verzorgen de rest. En ook al heeft u meerdere adressen er zijn geen extra kosten voor handling of verzending.

Op rekening bestellen is mogelijk Een Droptelegram is snel en eenvoudig te bestellen. U kiest de verpakking, soort drop en u upload de adressen en de telegram. En bestelt u meer dan 50 stuks dan kunt u deze op factuurbasis betalen. Tijdens het afrekenen wordt deze optie automatisch met instructies getoond.

De reacties van anderen die u zijn voorgegaan zijn uiterst positief. Nederland is een drop etend land bij uitstek. Heeft u wat te vieren of belonen? Zeg het met een (persoonlijke) droptelegram. Heeft u help nodig bij het in orde maken van de bestelling neem dan contact met ons op via email of telefoon.