Bekijk de populairste zoute drop onder dropliefhebbers

zoute drop

De smaak van zoute drop

Zoute drop hebben natuurlijk allemaal een zoute smaak. Maar er zijn zo veel soorten en merken, die verschillen toch allemaal van elkaar. Niet alleen de vorm is anders, je proeft subtiele smaakverschillen en elk dropje heeft zijn eigen structuur. Harder, taaier of juist zachter. Zo veel soorten, zo veel smaken. Gelukkig is er genoeg keuze, zodat iedereen kan eten wat hij of zij lekker vindt.

Ons assortiment

We hebben verschillende soorten zoute drop in ons assortiment, allemaal met hun eigen, kenmerkende smaak. Kies jij de zachte, bijna in de mond smeltende Harlekijntjes of kauw je liever wat meer en ga je voor de boerderijdrop met wat meer bite? Een overzicht van onze zoute dropjes:

Onze merken

Droptelegram heeft de lekkerste dropjes van de beste kwaliteit. Onze drop wordt gemaakt volgens originele recepten. Goede ingrediënten vormen de basis en bereiding met veel zorg en liefde maakt ze zo lekker. Behalve onze eigen drop, hebben we ook dropjes van andere merken in ons assortiment, zoals Venco of de bekende Harlekijntjes. Wij verkopen zoute dropjes van:

  • Droptelegram
  • Venco
  • Harlekijntjes
  • Klene
  • Haribo

Drop van Droptelegram

Onze dropjes worden verpakt in een mooi doosje. Je kunt verschillende formaten met een inhoud van 1kg, 500g of 250g kiezen. Stuur iemand eens een Droptelegram! Dat is nog eens een origineel en vooral smakelijk cadeau. Maak het extra feestelijk met één van onze speciale geschenkverpakkingen. Een verrassing die zeker in de smaak zal vallen.

Zoute drop online bestellen

Bestel jouw dropjes snel en eenvoudig in onze webshop. Dat is wel zo makkelijk, want je kunt bestellen wanneer het jou uitkomt en je hoeft er de deur niet voor uit. Het pakje wordt keurig bij jou thuis afgeleverd, of bij degene die je wilt verrassen.

Geef een reactie