De historie van autodrop

Autodrop is echte oer-Hollandse snoep, verkrijgbaar in veel varianten. Ze zijn grappig en vooral erg lekker, die verkeerstypes en autofiguurtjes. De snoepjes van drop en fruitgum zijn ook gemengd verkrijgbaar in een lekkere mix. Handig om uit te delen, of als je zelf niet kunt kiezen en ze allemaal wilt proeven! Er komen regelmatig nieuwe modellen uit, maar er zijn ook enkele klassiekers. We nemen je mee voor een ritje en vertellen je onderweg alles over de smakelijke Autodropjes.

Al meer dan 50 jaar Autodrop

De Autodropjes bestaan ondertussen al meer dan een halve eeuw. In 1965 maakte de Friese snoepfabrikant Van Slooten de eerste Autodrop. Rolletjes met in papiertjes verpakte dropjes, die de vorm van een autoband hadden. Op de papiertjes stonden grappige feitjes en wetenswaardigheden over auto’s vermeld. In 1987 werden de eerste dropjes in de vorm van auto’s gemaakt, zoals we de Autodropjes tegenwoordig kennen. Door de jaren heen kwamen er steeds nieuwe modellen en types bij. Zo veel smaken, voor iedereen is er wel wat lekkers.

Nog meer Autodrop

Ieder type Autodropje heeft een eigen smaak. Het zijn allemaal voertuigen of andere verkeerstypes. Zo zagen we al de Motoragenten, T-fordjes, Wegwerkers en Zondagsrijders voorbij komen. Van Slooten blijft nieuwe smaken en smaakcombinaties ontwikkelen. Het assortiment wordt steeds vernieuwd. Verouderde modellen verdwijnen soms, daar komen nieuwe voor in de plaats. Echte klassiekers, zoals de Dubbeldekkers en zacht zoete Kevers, blijven echter. Er zijn ondertussen ook snoepjes met minder suiker of zonder gelatine ontwikkeld, die helemaal passen bij een bewuste leefstijl.

Autodrop in Nederland

Autodropjes zijn typisch Nederlandse snoepjes. Ze zijn ontzettend populair, maar ook bekend bij iedereen in het hele land. Dat komt onder andere door de grappige reclames en de bekende slogans: “Altijd weer die Autodrop” en “Autodrop, zo lekker, het zou verboden moeten worden!”. Bijna iedereen heeft deze wel eens gehoord en kan de pakkende zinnen zó nazeggen. Er is natuurlijk maar één originele Autodrop. Deze soort drop heeft een eigen merk. De enige echte, drop en fruitgum met de kenmerkende zachte bite. Autodrop is snoepgoed van de beste kwaliteit en dat proef je.

Verschillende soorten Autodrop

Er bestaan verschillende soorten Autodrop, die gesorteerd of gemengd verkrijgbaar zijn. We zetten de smakelijke varianten eens even voor je op een rij. Wat is jouw favoriete Autodropje?
• Rode Cadillacs: zachte fruitgum met bosvruchten smaak
• Dubbeldekkers: een klassieke drop en fruitgum combinatie
• Parkeerwachters: zachte salmiak drop
• Dropdonders: een mix van zoete, zoute en salmiak dropjes
• Total Loss: een mix van 11 soorten dropjes en fruitgum, waaronder de klassieke kevers
• Joyriders: een bonte mix van gemengde fruitgums • Zachte Wagens: een mix van zachte dropgum.

De smaak van Autodrop

Ieder Autodropje heeft zijn eigen smaak. Er zijn zo veel soorten, dus ook zo veel smaken. Alle snoepjes hebben een lekkere, zachte bite. Smeuïg, bijzonder smaakvol en met een lekker mondgevoel. Daarom blijf je er van eten, niet voor niets zouden ze volgens de slogan verboden moeten worden! Er zijn dropjes, maar ook fruitgums. De combinaties van drop en fruitgum zorgen voor een bijzondere smaaksensatie. Omdat Autodrop niet alleen uit drop bestaat, zijn deze snoepjes zo geliefd bij iedereen. Niet alleen bij liefhebbers van drop, want iedere zoetekauw vindt wel een Autodropje naar zijn of haar smaak.

Autodrop bij Droptelegram

In onze webshop hebben we een uitgebreid assortiment Autodrop. Zoals al onze drop worden de Autodropjes verpakt in onze mooie doosjes. Dat zorgt meteen voor een vrolijke uitstraling, het oog wil tenslotte ook wat. Een perfect cadeau voor een echte snoeperd. Leuk om te geven en lekker om te krijgen! Om het extra feestelijk te maken kun je kiezen voor onze luxe geschenkverpakkingen, met hartjes of confetti. Er zijn verschillende formaten, met een inhoud van 500g of maar liefst 1kg. Daar kun je nog eens wat van uitdelen.

Autodrop online bestellen

Bestel jouw favoriete dropjes snel bij Droptelegram. Klik hier om meteen naar onze webshop te gaan. Je kunt zelf de gewenste hoeveelheid kiezen. Bestel je voor 12.00u dan kun je de volgende werkdag al heerlijk smullen van jouw favoriete Autodropjes. Het pakketje wordt netjes bij jou thuis afgeleverd. Is het een cadeautje? Verras degene dan en laat het pakket direct bij de ontvanger afleveren. We wensen je een smakelijke rit!

Geef een reactie