Autodrop total loss per droptelegram

Bijna verboden zo lekker: Autodrop per droptelegram, verstuurd door heel Nederland

Autodrop, het snoepje bijna verboden zo lekker, stuur je nu snel en eenvoudig door heel Nederland met Droptelegram.nl. Dit razendsnelle dropsnoepje is een leuk en lekker cadeau voor iedereen. Check deze prijsvergelijker en ontdek dat je met Droptelegram niet alleen snel, maar ook voordelig is. Bestel vandaag nog lekkere Autodrop Total Loss drop snoepjes bij snoepwinkel Droptelegram.nl

Droptelegram

CandyOnline

Snoepdiscounter

Autodrop Total Loss 1KG

€ 14,95

€ 9,98

€ 10,28*

Extra kaartje

Gratis

Nee

Nee

Cadeau verpakking

Gratis

Nee

Nee

Verzendkosten

Gratis

4,95

5,95

Brievenbuspost

Ja

Nee

Nee

Totaal

€ 14,95

€ 14,93

€ 16,23

 * Bij Snoepdiscounter kun je alleen 1360 gram bestellen. De getoonde prijs is voor de vergelijking teruggerekend naar 1KG

Direct Autodrop Total Loss Bestellen Bespaar tot € 5 en bestel nu autodrop total loss.

De heerlijke smaakmaker voor thuis en onderweg

Autodrop is sinds jaar en dag een begrip in Nederland. Het dropje is dan ook een van de populairste snoepjes in Nederland. Dit typisch Nederlandse snoepje kom je tegen in de supermarkt, snoepwinkel, benzinepomp en nu dus in je brievenbus. Want op Droptelegram vind je verschillende variaties van dit snoepje om te versturen met een persoonlijke boodschap. Dat is leuk om te geven en lekker om te krijgen. Ooit in 1955 ontstond op Pinksterdag ontstond in Nederland de eerste file.

Misschien ontstond met die file wel de behoefte naar een dropje wat even voor wat smaak en afleiding tijdens het rijden in de file bezorgt. Zo is ooit dit dropje voor in de auto ontstaan. Al in 1965 werd dit snoepje voor het eerst verkocht. Toen was het nog een snoepje in een handig rolletje. Net als Droptelegram zat er bij elk rolletje een extra boodschap. Op de wikkel van het dropje stonden interessante weetjes met name over auto’s en autorijden. Zo had het weetje over de eerste file in Nederland hier best opgepast.

Bestel Direct

Van rolletje drop in de auto naar dropje in vorm van een auto

Het rolletje drop voor in de auto was eigenlijk meteen een groot succes. Het bleek al gauw een dropje wat voor elke gelegenheid lekker is. Sinds 1987 verdween het rolletje en kwamen de dropjes in hun huidige vorm in uitdeelzakjes. De dropjes kregen vormen van de diverse autodrop namen. De populariteit van het snoepje bleek ongekend. Het is namelijk een echt Nederlands dropsnoepje wat wereldwijd ook gewaardeerd word. Want ook buiten Nederland is dit snoepje verkrijgbaar. Kortom: iedereen vindt autodrop lekker. Daarom is het ook zo’n leuk cadeau om via Droptelegram te versturen.

Verschillende soorten auto’s op weg naar jou in een droptelegram

Er is inmiddels een heel assortiment van auto’s geparkeerd in het wagenpark van het autodrop assortiment. Door de tijd heen zijn er veel verschillende smaken ontwikkeld. In de diverse dropmixen van Droptelegram kun je deze bestellen. De verschillende soorten autodrop zijn:
» Autodrop Cadillacs
» Autodrop Dubbeldekkers
» Autodrop Zachte Wagens
» Autodrop Parkeerwachters.

Nu Bestellen »

Autodrop Cadillacs, een klassieker bij Autodrop

De good old Cadillac is het bekendste en oudste model van het Autodrop assortiment. De Cadillac is net als de stalen variant lekker groot. Je hebt dus echt een stevig snoepje om van te genieten. De eerste Cadillac was aardbeienrood en smaakte naar bosvruchten. Inmiddels zijn er verschillende nieuwe smaken aan het assortiment toegevoegd. Bijvoorbeeld in de knotsgekke rallymix heb je de mix van drop met bosvruchtensmaak. Nu is er ook een Cadillac die lekker schuimig en zacht is en een die heel zuur smaakt. In de mixes die bij je droptelegram zitten, vind je diverse soorten Autodrop Cadillacs.

Autodrop Cadillacs Bestellen

Autodrop Dubbeldekkers: dubbel zoveel smaak

De dubbeldekker is ook altijd een welkome aanvulling van de snoeppot. Dit snoepje in de vorm van de bekende dubbeldekkers gaat er altijd wel in. Ook deze bussen zijn er in een drop winegum combi. Verder heb je hierbij ook een schuim versie en een zoetzure smaak versie. De dubbeldekkers zijn dubbelkleurig met daarbij dubbel zoveel smaak. In een droptelegram vind je diverse smaken dubbeldekkers. Je kunt ze zowel apart verkrijgen als in de mix met andere soorten autodrop.

Autodrop Dubbeldekkers Bestellen

Lekker zacht en smaakvol: zacht wagens

Zoet Zachte schuimdrop is is de drop lekker zacht. Pas op, want hiervan eet je zo een heel pak op! In de droptelegrammen die je bij Droptelegram kunt bestellen zitten diverse zachte wagens. Het is mogelijk ook een droptelegram met alleen maar Autodrop Zachte Wagens te versturen. Dan zijn er ook nog de gevaarlijk lekkere parkeerwachters. Dit is straffe drop voor de echte dropliefhebbers. Deze hebben een sterke dropsmaak en de dropjes hebben een gesuikerde buitenlaag. Dit dropje is echt iets voor de salmiakliefhebbers. Ook de parkeerwachters vind je bij Droptelegram. Je kunt ze per 500 gram of per kilo versturen.

Autodrop Zachte Wagens Bestellen

Autodrop Total Loss: Lekkere verkeerschaos met de autodrop

Naast de aparte Autodrop heb je ook mixes van allerlei auto’s door elkaar. Deze zijn op smaak bij elkaar gemixt. Bij de droptelegrammen kun je diverse mixes kiezen. Je kunt per 500 gram of per kilo je mix kiezen. Dropdonders bijvoorbeeld, zijn pas echt gevaarlijk lekker, dit zijn een aantal zoete dropsmaken door elkaar. Sommige zijn van schuimdrop en dus extra zacht van structuur. Total loss is een heerlijke mix van maar liefst 11 smaken. Dit is een echte clash van smaken door elkaar! Joy riders is een lekkere winegum mix vol smaken en kleuren. Alle Autodrop is vrij van gluten. Verder is er geen koemelk in dit snoepjes verwerkt. Er zitten enkel smaakstoffen op natuurlijke basis, van fruitsmaken zoals bosvruchten of tropisch fruit.

Autodrop Total Loss Bestellen

Verras een ander met Autodrop Total Loss

Een droptelegram met autodrop is altijd een leuk cadeau om te krijgen, want dit snoepje valt eigenlijk bij iedereen in de smaak. Het is een mooi cadeau voor een jarige of een zieke die je even een persoonlijke en originele groet wilt overbrengen. Helemaal is het een leuk cadeau als iemand net geslaagd is voor zijn of haar autorij-examen. Een felicitatie met autodrop maakt de boodschap dan weer net wat persoonlijker.

De heerlijke mogelijkheden met Droptelegram

Nieuwsgierig naar ander snoepgoed die je per droptelegram kunt versturen? Naast autodrop zijn er nog veel meer soorten snoepgoed en koekjes die je per telegram kunt versturen. Zo heb je heerlijke droptelegrammen met chocolade of diverse soorten snoep. Voor de echte koekiemonsters is er bijvoorbeeld een droptelegram met Oreo’ s een perfect geschenk. In het pak zitten de de Oreo’ s met originele vanillecreme vulling. Je kunt kiezen uit een pakket met 20, 40 of 60 koekjes. Wat zou jij doen als je een pakket Chocotofs zou ontvangen? De meesten van ons zouden het wel weten! Daarom is dit een leuk telegram om te sturen en te ontvangen. Wat ook lekker is: Engelse drop. Dat is echt genieten. Engelse drop is een mooi cadeau voor elke snoepliefhebber.

Bestel Direct

Autodrop, snel en voordelig besteld

Heb je een keuze gemaakt welke smaak je gaat bestellen dan is een bestelling zo geregeld. Je kunt bij je droptelegram een van de kaartjes kiezen die bij het pakket wordt gevoegd. Op het kaartje kan je een persoonlijke boodschap laten drukken. Zo weet degene van wie deze smaakvolle groet of felicitatie komt. De autodrop wordt in een mooie doos verpakt van luxe karton. Zo is bij de ontvanger het meteen duidelijk dat dit om een echt cadeau gaat.

Jouw autodrop telegram snel bezorgd in Nederland of België

Handig besteld betekent ook een supersnelle bezorging bij Droptelegram. Want heb je droptelegram met autodrop voor 12.00 uur besteld, dan wordt je bestelde droptelegram nog dezelfde dag verzonden. Op een doordeweekse dag betekent dit dat je droptelegram de volgende dag al wordt bezorgd. Het handige is van een droptelegram is dat deze door de brievenbus past. Hierdoor zijn de kosten laag. Bovendien wordt het pakje met je boodschap altijd bezorgd, of degene nu thuis is of niet. Dat is makkelijk, zo weet je dat je pakje altijd aankomt als een aangename verrassing. Je hoeft niet bezorgd te zijn dat degene nog achter het cadeau aan moet bij buren of afhaalpunten om het cadeau op te halen.

Bestel Direct

Droptelegram, de verrassende & voordelige online snoepwinkel

Een Droptelegram is niet alleen een originele manier om iemand te feliciteren, bedanken of sterkte te wensen. Het is ook de meest voordelige manier om een boodschap met snoep te versturen. Droptelegram.nl rekent voor het bezorgen in Nederland geen bezorgkosten. Je cadeau wordt daarbij op een originele manier ingepakt. Dit is vaak niet mogelijk bij andere snoepwinkels online. Doordat er geen verzendkosten worden gerekend of kosten voor een feestelijke verpakking, is een droptelegram versturen via Droptelegram veel voordeliger dan via andere online snoepwinkels. Bespaar tot wel € 5 door je boodschap met lekkere inhoud via Droptelegram te bestellen. Bestel nu hier je Autodrop droptelegram.

Bestel Direct

Lees ook:
» Historie van Autodrop
» De smaken van Autodrop
» Autodrop Toppers

Geef een reactie