Weet jij hoeveel varianten Autodrop heeft?

Lees hier alles over de vele varianten van autodrop

Autodrop is vooral bekend van de lekkere cadillacs snoepjes, maar er zijn nog veel meer smaken. Waar ze eerst zijn begonnen met enkele soorten drop zoals de smaken  & vormen cadillacs en dubbeldekkers, hebben ze dit uitgebreid naar een tiental varianten van deze heerlijke snoepjes. De lekkerste smaken op een rij:

➡️ Autodrop Cadillacs

De originele zoete winegum snoepjes in de vorm van een Cadillac. (oude Amerikaanse auto) De Cadillacs snoepjes zijn glutenvrij en de winegum snoepjes smaken naar bosvruchten. Bestel hier »»

➡️ Autodrop Dubbeldekkers

Een dubbele bus vol drop en winegum. Dat zijn de Dubbeldekker snoepjes die bestaan uit 6 lekkere smaken. Alle in de combinatie van drop en winegum met fruitsmaak en glutenvrij. Bestel hier »»

➡️ Autodrop Total Loss

Met de smaak van Total Loss snoepjes heb je een bonte mix van lekkere snoepjes met maar liefst 11 verschillende smaken, allen uiteraard glutenvrij. Bestel hier »»

➡️ Autodrop Zachte Wagens

De smaak en vormpjes Zachte Wagens bestaat uit een mix van zachte zoete drop met in totaal 3 verschillende smaken. De snoepjes en dropjes van Zachte wagens zijn glutenvrij. Bestel hier »» 

➡️ Autodrop Joyriders

Zachte, vrolijke winegummix.
Glutenvrij. Bestel hier »»

Varianten zonder Gelatine

Naast de verschillende smaken Autodrop, heeft de fabrikant van deze snoepjes ook van suikervrije en gelatine vrije varianten op de markt gebracht. Nog steeds de lekkerste snoepjes en dropjes, maar net even wat verantwoordelijker. Bewuster snoepen wordt het genoemd. Inmiddels zijn er ook een groot aantal gelatine vrije smaken van de Autodrop smaken te verkrijgen. 

Bewuster snoepen met Autodrop

Bewuster snoepen met de nieuwste smaken. De snoep varianten Cadillacs en Dubbel Dekkers zijn er nu zelfs met 30% minder calorieën. Dit assortiment wordt steeds meer uitgebreid, zodat er meer varianten zijn met minder suikers en minder calorieën.

Suikervrije varianten

De makers van de snoepjes (van Slooten) hebben ook suikervrije dropjes op de markt gebracht onder de naam ‘Oldtimer’ drop. Op het moment van schrijven van dit artikel is er nog geen suikervrije Autodrop bekend, maar heb je dus met de Oldtimer drop een heerlijk suikervrij alternatief

Geschiedenis van het merk

De oorsprong van deze dropjes & snoepjes gaat helemaal terug naar 1965. In dat jaar bracht snoepfabrikant Van Slooten rolletjes Autodrop in de vorm van autobandjes op de markt. Maar het was pas in 1987 dat dit merk kwam met dropjes in de vorm van een auto. De eerste smaken kwamen in de vorm van de Kever, Cadillac en Dubbeldekker.

In 2002 was er zelfs een speciale koninklijke editie van dit snoepje ter ere van het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima.Het betrof zowaar speciale Gouden Koets snoepjes als eenmalige editie. Vanaf dat moment kwamen er meerdere smaken bij zoals we die nu kennen en worden de snoepjes verpakt in de wel bekende doosjes. (hoe kan het ook anders, gemakkelijk voor in de auto)

Nog niet uitgelezen over de smaken en varianten van dit merk, bekijk dan de website.

Droptelegram is de Online snoepwinkel

Ben je na het lezen van dit artikel helemaal of nog meer fan geworden van dit snoepjes en wil je het direct online bestellen? Dan ben je bij online snoepwinkel Droptelegram aan het juiste adres. Bij online snoepwinkel Droptelegram vind je de lekkerste snoep & drop in een unieke verpakking. Bestel vandaag nog de lekkerste snoep of drop voor jezelf of als cadeau voor een ander.

Geef een reactie