Haribo snoep bananas: om te smullen

haribo bananas - snoep banaantjes

Snoep banaantjes – welke verschillen zijn er

Er zijn 2 soorten snoep banaantjes. Eén banaan snoepje is helemaal van schuim en het andere banaan snoepje is van schuim met een gesuikerde laag. Alle twee de banaan snoepjes zijn heerlijk van smaak, maar wellicht heb je toch een voorkeur. De Haribo Bananas snoepjes zijn het type snoep banaantjes van schuim met een gesuikerde laag. Dit geeft de snoep banaantjes net even een krokantere harde en zoete laag.

Direct Bestellen

Haribo Bananas Snoep: Om te smullen zo lekker

En lekker zijn ze zeker deze Haribo snoep Bananas. Maar let op voor het gevaar bij Haribo snoep Banaantjes, voor je het weet heb je ze allemaal op. Haribo Snoep Bananas: deel jij ze of eet je ze lekker zelf op? Altijd een gewetensvraag bij het lekkere snoep van Haribo, deel jij het snoep of eet je het lekker zelf op. Zit je net lekker te smullen van deze lekker snoepjes en dan vraagt iemand of die ook een Haribo snoep banaantje mag…. Bestel dan een Droptelegram met Haribo Bananas snoepjes met 1 hele kilo aan snoep banaantjes dan weet je dat je in ieder geval genoeg hebt en dat je wel een snoep banaantje kan delen 😉

Direct Bestellen

Bekijk ook eens deze Haribo Bananas snoepjes.

Naast de banaantjes, vind je bij Droptelegram ook andere snoep met fruitsmaak, zoals Haribo KikkersHaribo Perziken of de Haribo Aarbeien. Ben je een groot fan van alle Haribo snoepjes? Bekijk dan hier soorten fruitsnoep bij Droptelegram.

Direct Bestellen

Online snoepwinkel Droptelegram.nl

Droptelegram.nl is dé online snoepwinkel voor de liefhebbers van drop en snoep. Bij snoepwinkel Droptelegram.nl vind je diverse soorten drop en snoep met persoonlijke telegram en unieke brievenbusdoos verpakking.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie