Droptelegram als alternatief voor jamin

ruim assortiment drop en snoep om cadeau te geven

Droptelegram goedkoper alternatief voor Jamin?

Wanneer je op zoek bent naar lekker snoep is er een bekende winkel waar veel snoep te vinden is: de Jamin. Deze snoepwinkel heeft niet alleen heel veel bekend snoep, maar ook bijzondere snoepsoorten van over de hele wereld. Maar waarom is het toch aan te raden om je snoep online te kopen bij Droptelegram? Er zijn een aantal redenen waarom je voor de bekende snoep, koek, drop en chocola beter terecht kunt bij Droptelegram. Hier vind je niet alleen meer informatie, maar ook de vergelijking tussen Droptelegram en Jamin op een aantal punten. Zo kun je direct zien waar de belangrijkste verschillen zitten en wat de belangrijkste voordelen van Droptelegram zijn. 

Jamin Droptelegram
Verzendkosten NL €4,95 Gratis
Verzendkosten Buitenland (Frankrijk) €24,95 €15,00
Unieke verpakking Nee Ja
Keuze voor verpakking Nee Ja
Kosten Engelse drop (1kg) €12,95 €11,95
Kosten Winegums (1kg) €12,95 €10,95
Winegums Bestellen Engelse Drop Bestellen

Meer over snoepwinkel Jamin

Jamin is een snoepwinkel die door de jaren heen flink wat ups en downs heeft meegemaakt. De zaak begon in de 19e eeuw als een chocolaterie, maar werd na enkele jaren uitgebreid met allerlei andere suikerwaren. In 1883 werd de eerste Jamin winkel geopend en in 1907 waren dit er al 50. In de tijd die volgde werd Jamin steeds meer een begrip in Nederland en was er in bijna iedere stad wel een winkel te vinden. Na een faillissement in 1985 en daarop volgende reorganisaties kwam Jamin met een nieuw begrip: de verwenwinkel waarin mensen zelf snoep konden scheppen. Ook enkele jaren geleden kwam Jamin weer in zwaar weer. Dit door het uitgebreide snoepaanbod van supermarkten en benzinestations. Van ooit 600 winkels in Nederland is het aantal inmiddels gedaald naar 90. Toch is het bedrijf een nieuwe weg ingeslagen en lijkt Jamin er weer bovenop te zijn, maar er zijn wel enkele dingen veranderd.

Wat is er veranderd bij Jamin?

Vandaag de dag is Jamin een winkel met een ruim aanbod aan bijzonder snoep dat van over de hele wereld komt. Unieke smaken van bekende merken die in de supermarkten niet verkrijgbaar zijn, zijn wel bij Jamin te koop. Op deze manier trekt Jamin toch publiek; zeker met het oog op media, waar bijzonder snoep veel aandacht krijgt. Op YouTube verschijnen wekelijks filmpjes van vloggers die bijzonder snoep proberen. Deze bijzondere zoetigheid is wel prijzig en daarnaast zorgt het kleine aantal winkels voor een minder goede bereikbaarheid. Gelukkig is er ook een alternatief: Droptelegram.

Het alternatief van Jamin: Droptelegram

Je kunt bij Droptelegram misschien niet terecht voor de meest bijzondere snoepsoorten, maar wel voor de lekkerste en meest bekende lekkernijen. Van snoep en drop tot koek en chocola: hier vind je de bekende merken en de meest geliefde snoep. Dit betekent dat je hier altijd kunt vinden wat je zoekt. En omdat het gemakkelijk en snel online gaat, hoef je niet speciaal op zoek naar een Jamin winkel waar je dit kunt kopen. Daarnaast is de prijs lager en betaal je geen verzendkosten. Dit zijn allemaal redenen waarom Droptelegram een goed en betaalbaar alternatief is voor een winkel als Jamin.

Snoep Bestellen

Dit zijn de voordelen van Droptelegram

Welke voordelen heeft Droptelegram ten opzichte van een winkel als Jamin? Hier vind je een tal redenen waarom Droptelegram een ideaal alternatief is: Veel soorten snoep: bij Droptelegram vind je heel veel soorten snoep, drop, koek en chocolade. Dat betekent dat je altijd wel iets kunt vinden wat je lekker vindt. Doordat er heel veel bekende en geliefde snoepsoorten te vinden zijn bij Droptelegram, zijn je favorieten altijd beschikbaar. Betaalbaar en snel: je hoeft niet bang te zijn dat je dagenlang moet wachten op je bestelling. Bestel je vandaag voor 12:00? Dan heb je het snoep meestal de volgende werkdag al in huis. Origineel cadeau: dankzij de originele Droptelegram verpakking kun je een ander op een leuke manier verrassen. Je verstuurt het snoep via de post en je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om er een persoonlijk bericht aan toe te voegen.

Jamin en Droptelegram vergelijken

Behalve dat Jamin meer uniek snoepgoed heeft en je bij Droptelegram juist voordelig terecht kunt voor bekende lekkernijen in allerlei soorten en smaken, zijn er nog meer verschillen te bedenken tussen Jamin en Droptelegram. Het is over het algemeen voordelig om je snoep te bestellen bij Droptelegram en hier zie je waarom:

Het verschil in verzendkosten tussen Droptelegram en Jamin

Een van de belangrijkste voordelen van Droptelegram ten opzichte van Jamin is dat er geen sprake is van verzendkosten. Bij Jamin betaal je standaard €4,95 aan verzendkosten; het maakt hierbij niet uit wat de hoeveelheid is van het snoep dat je bestelt. Bij Droptelegram worden er geen verzendkosten gerekend. Je kunt dus al bijna vijf euro besparen wanneer je jouw snoep bestelt bij Droptelegram. Je kunt kiezen uit tal van verschillende snoepsoorten van allerlei bekende merken zoals Haribo, Katja, Venco, Autodrop, Redband, Klene en meer. Zo kun je al jouw favoriete zoetigheid voordelig bij Droptelegram bestellen.

De verpakking van het snoep

Een ander verschil tussen Jamin en Droptelegram is dat je bestelling bij Jamin gewoon in een doos wordt geleverd. De bezorging gebeurt via DHL en dit betekent dat iemand verrassen met iets lekkers iets moeilijker wordt. De persoon in kwestie moet wel thuis zijn om het pakketje aan te kunnen nemen. Daarnaast het geen grote verrassing omdat de producten los in de doos zitten. Bij Droptelegram wordt het snoep verpakt in een leuke verpakking. De pakjes passen door de brievenbus en dus hoeft de ontvanger niet perse thuis te zijn. Een ander voordeel van Droptelegram is dat je kunt kiezen uit verschillende verpakkingen. Bij een feestelijke gelegenheid kies je voor een verpakking met confetti en bij een lieve verrassing ga je voor een verpakking met hartjes. De verpakking met de tekst Droptelegram staat standaard aangevinkt: je kunt dit handmatig aanpassen naar een van de andere verpakkingen. Tot slot heb je nog de optie om een leuke persoonlijke tekst naar keuze toe te voegen.

De kosten van bekend snoep bij Jamin en Droptelegram

Wat zijn de verschillen tussen Jamin en Droptelegram in de bedragen voor snoep? Omdat Jamin vooral veel uniek snoep verkoopt, is het lastig om deze prijzen te vergelijken. Toch zijn er ook snoepsoorten die zowel bij Jamin als bij Droptelegram worden verkocht: Engelse Drop en Winegums. Voor een kilogram Engelse Drop betaal je zowel bij Jamin als bij Droptelegram €12,95. Met de gedachte dat je bij Jamin €4,95 aan verzendkosten betaalt is het alsnog voordeliger om je Engelse drop bij Droptelegram te bestellen. De kosten voor winegums verschillen wel. Bij Jamin betaal je €12,95 voor een kilo en bij Droptelegram slechts €10,95.

Verzendkosten in binnen- en buitenland

Het is inmiddels bekend dat de verzendkosten tussen Jamin en Droptelegram verschilt. Bij Jamin betaal je €4,95 aan verzendkosten, terwijl dit bij Droptelegram gratis is. Het is dus al voordelig om je snoep online te bestellen bij Droptelegram. Ook wanneer je snoep wilt verzenden naar het buitenland krijg je te maken met verzendkosten. Hierin zitten ook verschillen tussen Jamin en Droptelegram. Wanneer je bij Jamin snoep wilt verzenden naar bijvoorbeeld Frankrijk, betaal je €24,95 aan verzendkosten. Dit bedrag ligt bij Droptelegram een stuk lager: hier betaal je €15 voor het verzenden van snoep naar Frankrijk. Dit is dus een verschil van maar liefst €10. 

Drop Bestellen

Meer voordelen van bestellen bij Droptelegram

Het is dus alleen al op basis van de verzendkosten een voordeel om je snoep te bestellen bij Droptelegram. Je hebt daarnaast de keuze uit populair snoep van bekende merken. Wanneer je op zoek bent naar een leuk, origineel en vooral lekker cadeau ben je bij Droptelegram aan het juiste adres. Online bestellen is erg gemakkelijk en heeft veel voordelen. Wil je iemand snoep cadeau doen of voor jezelf iets lekkers kopen? Dan hoef je niet op zoek naar een supermarkt of Jamin winkel in de buurt. Online bestellen bij Droptelegram is gemakkelijk en snel, maar ook voordelig!

Jelly beans, pepernoten, tony chocolonely en meer bij Droptelegram

Dankzij de keuze uit tientallen soorten snoep, drop, chocola en koek is er altijd wel iets te vinden dat je cadeau kunt doen aan iemand uit je omgeving. Ook als je gewoon iets lekkers wil bestellen voor in de snoeppot op kantoor heb je ruime keuze. Je vindt dus altijd wel een snoepsoort die bij iedereen in de smaak valt. Wat dacht je van jelly beans, winegums of redband drop en fruit duo’s? Ook pepernoten kun je nu weer volop bestellen! Je hebt daarnaast ook een uniek cadeau wanneer je snoep bestelt bij Droptelegram. Het snoep krijgt een leuke verpakking en past precies in de brievenbus. Met een persoonlijke boodschap erbij maak je het helemaal af.

Droptelegram als alternatief voor Jamin

Droptelegram is dus niet alleen een voordelig maar ook een lekker en origineel alternatief voor Jamin! Bestel je snoep vandaag nog voor 12:00 en ontvang het meestal de volgende dag al in huis! Wil je iemand verrassen? Vul dan zijn of haar adres in en het pakketje wordt daar door de brievenbus gedaan. Heb je vragen over bepaald snoepgoed? Dan kun je ook bij Droptelegram terecht.

Chocolade Bestellen

Geef een reactie