Jelly beans: kleine lekkernijen met smaaksensatie

Jelly Beans: kleine lekkernijen met een smaaksensatie

Je hebt ze vast wel eens geproefd: jelly beans. Deze kleine snoepjes komen in allerlei smaken en zijn een echte sensatie voor je smaakpapillen. En ook bij Droptelegram kun je deze bestellen om ze te laten bezorgen bij iemand die je wilt verrassen met iets lekkers. En hoe kun je dat beter doen dan met de lekkerste jelly beans? Door de combinatie van heel veel verschillende smaken is het ieder keer weer een verrassing welke smaak je in je mond krijgt. Wat zijn de lekkerste smaken en welke mogelijkheden met jelly beans heb je bij Droptelegram? Je vindt het hier!

Meer over de jelly bean

Jelly beans zijn kleine, boonvormige snoepjes die al sinds de 18e eeuw worden gemaakt en gegeten. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot populair snoepgoed dat ook in Nederland verkrijgbaar is. Je kunt ze kopen in een verpakking met allerlei verschillende kleuren en smaken, zodat je alle soorten kunt proeven. Hierdoor ervaar je iedere keer weer een complete smaaksensatie in je mond. Er zijn inmiddels steeds meer smaken bijgekomen en dat betekent dat je volop kunt genieten van allerlei zoetigheid in deze kleine lekkernij. Jelly beans zijn zachte snoepjes die zijn gemaakt met 100% natuurlijke smaakstoffen. De snoepjes zijn vrij van gluten, gelatine en noten en hebben allemaal een zoete smaak. Het belangrijkste ingrediënt van deze boonvormige snoepjes is suiker. Hiermee is het een typische snoepje die lekker is om af en toe te snoepen.

Een wereld aan fruitige en unieke smaken

Welke smaken zijn er allemaal verkrijgbaar? De meeste jelly beans hebben een fruitige smaak en zijn dan ook gebaseerd op fruit, zoals aardbei, perzik, peer, bessen en meer. Maar er zijn ook veel andere smaken bijgekomen, zoals popcorn, drop, cola, mint, chocolade en allerlei andere verrassende nieuwe smaken. Dankzij de grote verscheidenheid aan soorten kun je hier heel veel mensen blij mee maken. En omdat ze zo klein zijn, heb je in een verpakking van Droptelegram heel veel jelly beans voor je geld. Je hebt bij Droptelegram de keuze uit verschillende mogelijkheden.

Jelly beans van Droptelegram

Je kunt in de eerste plaats kiezen voor de jelly beans van Droptelegram. Deze zijn dus niet van het bekende Amerikaanse merk, maar van Droptelegram zelf. De smaak is even intens, maar de prijs ligt een stuk lager! Dit is een groot voordeel, omdat je zo deze lekkere snoepjes cadeau kunt doen zonder er teveel voor te betalen. De snoepjes bestaan uit wel 20 heerlijke smaken. Je kunt kiezen uit verschillende hoeveelheden: 500 gram en 1 kilogram. Hierdoor kun je iemand blij maken met een inhoud tot maar liefst 1kilo. Het blijft leuk om een vriend, vriendin, familielid of collega blij te maken met lekkers.

Online snoep bestellen

Jelly beans van The Jelly Bean Factory

Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor jelly beans van het merk The Jelly Bean Factory. Dit is een luxe merk dat heerlijke jelly beans verkoopt in maar liefst 36 smaken. Dit merk maakt heerlijke fruitige jelly beans waarvan de smaak nog lang in je mond blijft hangen. Ook hierbij heb je de keuze tussen een hoeveelheid van 500 gram en 1 kilogram. Op deze manier kun je een Droptelegram versturen met lekker veel jelly beans. Je kunt een ander, maar ook jezelf, heel blij maken met lekkere post!

Een lekker cadeau door de brievenbus

Een droptelegram verstuur je via de post, en dat betekent dat je snoep door de brievenbus krijgt. Het is daarom ontzettend leuk om snoep te geven, maar ook om snoep op deze manier te krijgen. De jelly beans worden op een unieke manier verpakt waardoor je direct kunt zien dat je leuke post hebt gekregen. Bij het openmaken ontdekt de ontvanger een zak met heerlijke jelly beans. Deze kunnen direct lekker opgegeten worden of voor later bewaard worden. Je kunt iemand compleet verrassen met een droptelegram vol lekkere snoepjes. Wanneer kun je deze heerlijke jelly beans cadeau doen via een Droptelegram?

Verstuur zomaar een heerlijke droptelegram

Is er een feestelijke gelegenheid en ben je op zoek naar een origineel cadeau? Een Droptelegram is altijd een goed idee. Maar er hoeft geen speciale reden te zijn om een lekkere droptelegram te versturen! Ook als je zomaar iemand wilt verrassen is het altijd een leuk en origineel idee om dit via de post te doen. Online kun je snel en makkelijk kiezen welke jelly beans je wilt bestellen en welke hoeveelheid. Of je nu een vriendin wat extra steun wilt geven tijdens een drukke schoolperiode of als je iemand die dol is op jelly beans gewoon iets lekkers wilt geven als blijk van waardering. Bekijk welke optie voor jou het meest aantrekkelijk is en bestel vandaag nog!

Navulling voor de snoeppot op kantoor

Bijna ieder bedrijf heeft er wel een: de bekende snoeppot waar iedereen van profiteert en die dan ook regelmatig bijgevuld moet worden. Bij Droptelegram kun je daarom ook een hoeveelheid bestellen waarmee je de snoeppot weer bij kunt vullen. Pas maar op dat hij niet te snel weer leeg gaat…. Deze heerlijke jelly beans zijn onweerstaanbaar lekker! Heb je een collega die dol is op jelly beans of wil je het hele kantoor lekker mee laten genieten van een zoetig tussendoortje? Met Droptelegram jelly beans scoor je zeker punten op de werkvloer en geniet je zelf ook mee van dit lekkers!

Online snoep bestellen

Doe de Jelly Bean Boozled Challenge!

Er is ook een andere reden waarvoor je jelly beans kunt kopen. Je kunt namelijk de Jelly Bean Boozled challenge doen. Hiervoor heb je ook een speciale set nodig waarmee je dit spelletje kunt spelen, maar het is altijd lekker om er nog meer ernaast te hebben om lekker te snoepen! Hoe werkt het spelletje? In deze uitdagende challenge is het de bedoeling om jelly beans te eten. Dit klinkt lekker, maar het kan nog wel eens vies tegenvallen! Je geeft een slinger aan een draaischijf: de kleur waarop de pijl stopt geeft aan welke jelly bean je moet eten. Dit kan goed of slecht nieuws betekenen. Een kleur jelly bean kan namelijk twee verschillende smaken hebben: de bekende fruitige smaak of een hele vieze smaak. Denk hierbij aan smaken als tandpasta, rottend ei, stinkende sokken, schimmelkaas of hondenvoer. Een uitdagend spelletje voor jong en oud. Hoe lekker is het om hiernaast nog wat extra jelly beans te hebben om een vieze smaak weg te eten? Het is daarom onmisbaar om nog meer lekkere snoepjes in huis te hebben!

Online bestellen bij Droptelegram? Ontdek de voordelen

Waarom bestellen bij Droptelegram? Je hebt hier te maken met een aantal voordelen. In de eerste plaats zijn er geen verzendkosten en bespaar je dus op deze extra kosten. Een ander voordeel is de snelle levering: wanneer je jouw Droptelegram met jelly beans vandaag voor 12:00 besteld, wordt het morgen al geleverd, bij jou thuis of bij de ontvanger in kwestie. Dit is enorm snel, en dat betekent dat je ook op het laatste moment nog een leuke Droptelegram kunt versturen. Verder heb je de keuze uit heel veel populaire snoepsoorten die bij iedereen in de smaak vallen. En met de keuze uit twee soorten jelly beans weet je zeker dat je iets vindt dat bij jouw smaak past, of de smaak van de ontvanger. Je kunt gemakkelijk en snel selecteren wat je wensen zijn en zo zonder problemen bestellen. Een Droptelegram versturen is snel, voordelig, origineel en natuurlijk vooral: erg lekker!

Geef jelly beans een persoonlijk tintje

Je kunt het versturen van de jelly beans nog persoonlijker maken. Online heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap achter te laten voor de ontvanger. Of je nu de Droptelegram verstuurd naar je werk, naar een vriendin, vader, moeder, neefje of nichtje: je hebt altijd de mogelijkheid om een leuke boodschap achter te laten. Natuurlijk bepaal je zelf wat je typt: dit kan een korte en krachtige tekst zijn, maar ook een meer uitgebreide tekst. Zo kun je jouw lekkere cadeau nog een persoonlijk tintje geven. Er is een manier waarop je het versturen van een Droptelegram vol heerlijke zoete snoepjes nog leuker kunt maken! Bij het selecteren van de hoeveelheid kun je naast het toevoegen van een persoonlijk bericht ook een speciale verpakking kiezen. Je kunt kiezen uit de standaard verpakking, een verpakking met hartjes en een verpakking met confetti. Zo kies je een leuke verpakking uit die past bij de gelegenheid!

Online snoep bestellen

Jelly beans bij Droptelegram: voor iedere gelegenheid

Altijd al iemand willen verrassen? Bij Droptelegram kun je niet alleen kiezen uit verschillende merken, maar ook diverse hoeveelheden. Zo kies je precies wat je nodig hebt en maak je een ander blij met heel veel lekkers. Het maakt niet uit waarvoor je deze kleine lekkernijen wilt bestellen. Of je nu iemand uit je omgeving wilt verrassen, de snoeppot op kantoor wilt vullen of lekkere jelly beans zoekt voor bij het bekende spel de Jelly Bean Boozled Challenge: bij Droptelegram kun je deze heerlijke snoepjes zonder verzendkosten bestellen!

 

Geef een reactie