Snoep versturen naar het buitenland

snoep versturen naar het buitenland
1.Snoep versturen naar buitenland
Een stukje Nederland voor de hele wereld! Afhankelijk van het land, is het niet altijd even eenvoudig aangaande snoep versturen naar het buitenland. Sommige landen stellen bepaalde vereisten aan het versturen van snoep. Over heel de wereld zitten Nederlanders en we hebben al heel wat snoep verstuurd naar het buitenland. Lees hieronder meer over het versturen van snoep naar het buiteland.

Snoep versturen naar Amerika

Zoals je wellicht weet zijn Amerikanen en Canadezen gek van esdoornsiroop. Het blad van de Esdoorn is in Canada zelfs een nationaal symbool en is ook terug te vinden op hun vlag. Zelfs de indianen in Noord-Amerika wisten al hoe ze dit sap konden aftappen door een inkeping te maken in de houtvaten van de Esdoorn. Door hier vervolgens een emmer onder te hangen, druipt het sap vanzelf in de container. Deze suikerige siroop wordt toegevoegd aan wafels, poffertjes, koek en zelfs snoep. De siroop gaat erg goed samen met onze Amandel Speculaas Koek. Aangezien deze koek niet verkrijgbaar is in Amerika, vormt ze het ideale cadeau voor vrienden die zich in het buitenland vertoeven!

Snoep versturen naar Spanje

Het is weer zomer en dat betekent dat tal van mensen naar warme zuiderse landen trekken om te genieten van een welverdiende vakantie. Ook mensen in bijvoorbeeld Spanje, Italië of Portugal kun je verrassen met een leuke cadeau in tal van thema’s. Of het nu een liefhebber is van snoep, koek of drop, droptelegram helpt je graag verder! Er is tal van snoep aanwezig in de webshop dat niet smelt bij hogere temperaturen. Wat dacht je van een leuke snoep pizza om een verjaardag te vieren? Of om je geliefde blij te maken met snoep in de vorm van hartjes?De klassieke vruchtenhartjes met tekstopdruk bestaan al sinds 1866 en werden dankzij de romantische teksten vaak uitgedeeld op bruiloften als cadeau. Inmiddels worden er meer dan 8 miljard vruchtenhartjes geproduceerd per jaar. Het snoep is ook ideaal om taarten of cakes mee te versieren en zodoende heb je een heerlijke mix van koek en snoep. Wees creatief en geef een uniek zelfgemaakt cadeau!

2. Drop versturen naar buitenland

Snoep versturen naar Duitsland

Als je denkt aan snoep en aan Nederland, dan kom je al snel bij drop terecht. Nederland is de tweede grootste Europese producent van drop en je vindt de lekkernij dan ook in heel wat winkels terug. Wist je dat we in Nederland gemiddeld twee kilo drop eten per jaar? Ook in Scandinavië, Duitsland en Engeland krijgt men er niet genoeg van. Is je zoon of dochter aan het studeren in Berlijn? Waarom dan geen zoete of zoute drop versturen als cadeau, om de heimwee wat te onderdrukken? Nergens vind je drop zo lekker als die van ons en we verzenden zelfs verpakkingen tot 1 kilogram als cadeau! Naast onze eigen drop verkopen we ook zoute drop van Venco, Harlekijntjes, Klene en Haribo.

Snoep versturen naar Engeland

We hebben ook tal van soorten en merken zoete drop in de aanbieding, goed als cadeau of voor eigen gebruik. Zoete drop is erg populair in Engeland. Het snoep wordt gemaakt van de zoethoutwortel. Na het oogsten wordt de wortel geraspt en gekookt. Het overblijfsel is een dikke, zwarte vloeistof waar onder andere kruiden, suiker, gelatine en salmiakzout aan wordt toegevoegd. Deze vloeibare mengeling wordt in allerlei vormen gegoten en het gedroogde resultaat kun je op onze webshop terugvinden.

Drop mag dan wel snoep zijn, het is erg goed voor je tanden en is daarom ook een geschikt cadeau voor kinderen! Glycyrrhizol A, een stof die voorkomt in drop, heeft een remmende werking op bacteriën die gaatjes veroorzaken. Om het nog wat gezonder te maken, verkopen we ook suikervrije drop. Dezelfde heerlijke smaak van drop in een suikervrij jasje. Ons aanbod bevat ook vegetarische drop, een ideaal cadeau voor je meest diervriendelijke kennissen. Het snoep is ook een erg geliefd product om een verkoudheid of keelpijn te verlichten. Zelfs de oude Grieken en Romeinen gebruikten al zoethoutextract, om maagzweren te bestrijden. Had jij ooit gedacht dat snoep als cadeau zoveel voordelen zou bieden?

3. Nederlandse koek versturen naar buitenland

Snoep versturen naar Australië

En wat dacht je van een heerlijk lekkere roze koek? Hier eten we deze vooral op Koningsdag en bij voetbalwedstrijden. De combinatie van amandelspijs, koek, fondant of glazuur kent men in Australië niet in deze vorm. Daarom kun je je Australische vrienden een groot plezier doen door deze koek op te sturen via onze website als cadeau, bijvoorbeeld om lekker van te smullen terwijl men naar rugby kijkt. Dankzij de handige track & trace code die je van ons krijgt toegestuurd, weet je steeds precies waar je cadeau is. Zelfs aan de andere kant van de wereld! In Australië zijn ze ook verlekkerd op stroopwafels.

Sinds het ontstaan van de stroopwafel in 1810 te Gouda, is de koek uitgegroeid tot één van de meest gewilde snacks, tot zelfs ver in het buitenland. Een pak stroopwafels is een erg populaire cadeau voor jong en oud. Ze worden zo goed gesmaakt dat zelfs de kruimels van de afgesneden randen en mislukte koeken worden doorverkocht als zogenaamde ‘snippers’. Ze worden ook wel ijzerkoeken, knijpertjes, spekkedikken of kniepkeukskens genoemd. De echte Goudse stroopwafel staat zelfs in het Guinness Book of Records! De allergrootste stroopwafel had een doorsnede van 2,5 meter en bevatte 40 kilo deeg en 20 liter stroop. De koek werd hierna in stukken gesneden en geschonken als cadeau aan alle aanwezige toeschouwers. Met zulke hoeveelheden kunnen we dus vast wel wat van onze koek delen met de buitenwereld. En hoe goed andere landen ook hun best doen, de enige echte stroopwafel koek komt uit Nederland en smaakt nergens zo lekker als hier.

Snoep versturen naar Frankrijk

Krijg je echt maar niet genoeg van al dat lekkers dan kun je ook een snoep abonnement cadeau doen. Dit is geschikt voor bedrijven die graag wat lekkers op de ontvangstbalie hebben klaarstaan. In Nederland wordt dit vaak gedaan maar vooral in Frankrijk is dit een echte gewoonte. Ook erg goede Franse vrienden zullen versteld staan van een stukje authentiek Nederlands snoep in huis! Je kunt zelf kiezen welk abonnement je selecteert, gaande van snoep dat elke week wordt verzonden tot snoep dat elke twee maanden wordt gestuurd. We kunnen zelfs pakketten tot 5 kilogram gemixt snoep verzenden, ook naar het buitenland! Wie zou er nu niet blij worden van zo’n cadeau. Onze snoeppakketten zijn ook heerlijk in combinatie met typische Franse drankjes. Je kunt het snoep bijvoorbeeld toevoegen aan een cocktail. De gom neemt de smaak over van bijvoorbeeld een Mimosa of Kir Royale als je deze even laat weken. Het resultaat is een zoete smaakbom in je mond. Die tip krijg je van ons cadeau!

4. Chocolade versturen naar buitenland

Snoep versturen naar Portugal

Portugezen zijn verzot van chocolade en koek maar maken deze meestal niet zelf. Chocolade is vooral een importproduct in Portugal. Onder andere Tony’s Chocolonely is er erg geliefd en dat is een bijzonder groot compliment voor onze Nederlandse trots. Lang niet alle smaken zijn beschikbaar in België en dus raden we aan om iemand het Tony’s Chocolonely Proeverijtje cadeau te doen! Dit pakket bevat zes verschillende smaken waaronder: Melkchocolade, amandelchocolade met zeezout, Melkchocolade met karamel en zeezout, pure chocolade, melkchocolade met nougat en chocolade met hazelnoot. Vooral de combinaties met zeezout zijn wereldwijd nog niet zo bekend. Er is dus voor ieder wat wils in dit pakket, waardoor dit een geschikte cadeau is voor iedereen.

Het mag dus duidelijk zijn, wereldwijd houdt men van snoep, koek en chocolade. Dus waarom zou je je verre vrienden niet verrassen met een smaakvol cadeau, boordevol lekkers dat in andere landen vaak niet te verkrijgen is? Wij staan steeds voor je klaar om ons groot assortiment aan snoepgoed wereldwijd te verzenden, met een unieke en persoonlijke boodschap. Ontdek vooral zelf ons aanbod op www.droptelegram.nl!.

Geef een reactie