Een origineel relatiegeschenk? Val op met snoep of drop.

snoep als relatiegeschenk

Vertrouw op ons om je relatiegeschenken naar nieuwe hoogtes te brengen.

Wanneer het erop aankomt je zakelijke relaties in de watten te leggen dan kom je best origineel uit de hoek. Dat hebben wij bij Droptelegram maar al te goed begrepen en daarom bieden wij je de mogelijkheid om je klanten, prospecten, personeel op een leuke en typisch Nederlandse manier te verrassen.

Een relatiegeschenk dat even uniek is als jouw bedrijf!

Door drop of snoep cadeau te doen, al dan niet gepersonaliseerd, laat je gegarandeerd een blijvende indruk achter. Lees zeker verder en ga lekker op ontdekking in onze snoepwinkel. We hebben ongetwijfeld een relatiegeschenk dat past voor elke gelegenheid.

Online snoep bestellen

Ontdek de talrijke mogelijkheden om je relatiegeschenk nog meer in de verf te zetten.

Onze droptelegrammen zijn even veelzijdig als jouw bedrijf. Ze komen in alle vormen, maten en verpakkingen. Je kan bij ons immers kiezen uit een uitgebreid gamma aan snoep, drop of chocolade voor jouw relatiegeschenk. De dozen die we verzenden hebben maar liefst 1 kilogram aan snoep of drop, hierdoor maak je gegarandeerd indruk op je zakenrelaties en geef je een relatiegeschenk of cadeau om U tegen te zeggen.

Vind je niet meteen je gading tussen al het snoep dat we aanbieden of had je de doos liever met iets anders gevuld? Dit lossen we graag voor jouw op. Kijk even rond in onze snoepwinkel en maak je keuze uit talrijke alternatieven aan snoep of drop. Toch op zoek naar andere snoep of drop voor jouw relatiegeschenk? Geen probleem. Stuur ons dan een bericht en we kijken samen of we jouw relatiegeschenk met de gewenste snoep of drop kunnen leveren.

Online snoep bestellen

Nu we de inhoud van je relatiegeschenk achter de kiezen hebben is het tijd om al die overheerlijke snoep of drop in je relatiegeschenk van een leuke context te voorzien. Door middel van een persoonlijke tekst en je bedrijfslogo geef je een individuele toets aan het relatiegeschenk. Je kan zelfs helemaal ‘out-of-the-box’ denken en de verpakking van je relatiegeschenk aanpassen zodat het relatiegeschenk in lijn ligt met de huisstijl van jouw bedrijf. Dit maakt je relatiegeschenk vol met snoep, drop, chocolade en koeken er één die je zakenpartners niet snel zullen vergeten.

Ontdek de voordelen van een relatiegeschenk vol snoep of drop.

Maak je relatiegeschenk persoonlijk door middel van een telegram. Laat je klant, leverancier of personeel weten dat je aan hen denkt door elk relatiegeschenk te voorzien van een persoonlijke tekst of een positieve boodschap. Op deze manier kan je het relatiegeschenk een meerwaarde geven en voelt de ontvanger zich ook persoonlijk aangesproken.

Ons assortiment met snoep, drop, chocolade en koeken wordt steeds aangevuld zodat je de perfecte snoep voor de tijd van het jaar kan terugvinden. Zo kunnen we je een relatiegeschenk met pepernoten aanbieden rond de feestdagen. Voor de iets bewustere snoeper hebben we tevens ook suikervrij snoep, vegetarische snoep of vegetarische drop. Voor elk wat wils dus.

Online snoep bestellen

Kortom bij ons vind je gegarandeerd de snoep die perfect aansluit met de wens die je wil overbrengen. Ook qua prijszetting zijn we zeer competitief. Een kilogram aan drop of snoep via Droptelegram kost je vaak een pak minder dan via elke andere verdeler. Hierdoor kan je dus meteen spreken van een win-win situatie. Je bespaart je heel wat geld en je maakt je zakenrelaties, personeel, leveranciers of wie dan ook gelukkig.

Kies uit ons gamma van unieke verpakkingen die je cadeau nog meer doen opvallen of ga voor de premium mogelijkheden door het relatiegeschenk te voorzien van je eigen logo of verpakking. Hierdoor kan je het relatiegeschenk in de huisstijl van jouw bedrijf aanbieden, waardoor je gegarandeerd een persoonlijke indruk achterlaat.

Wij verzorgen de verzending van de snoep naar het opgegeven adres of naar elke bedrijfsrelatie individueel. Dit kan je doen door ons de adressen te bezorgen in een excel document. Wat je keuze ook is bij ons kan je erop vertrouwen dat je relatiegeschenk op tijd aankomt.

Bestel vandaag nog jouw relatiegeschenk of cadeau via Droptelegram. Klik hier en ontdek hoe je met snoep of drop het ideale cadeau kan schenken.

Online snoep bestellen

Laat je personeel weten wat voor kanjers ze zijn!

Geef je personeel een extra schouderklopje en laat ze met een mooi cadeau of relatiegeschenk vol snoep, drop of kanjers weten wat je echt van ze denkt. Elke dag staan ze er immers weer, klaar om jouw bedrijf naar ongekende hoogtes te brengen. Niet alleen zijn deze stroopwafels lekker van bij ons, ze zenden ook een persoonlijke boodschap uit. Het ideale relatiegeschenk of cadeau om je trouwe garde te belonen.

Online snoep bestellen

Geef een extra portie frietjes cadeau aan je klanten!

Gelukkige klanten zijn het fundament van elke succesvolle onderneming en dit relatiegeschenk of cadeau vol met zure frieten tovert gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht. Zeg het daarom deze keer met snoep en maak van je relatiegeschenk een cadeau om nooit te vergeten. Ideaal voor de grossist of leverancier die maar al te graag wat extra geeft.
Online snoep bestellen

Stop leraars een hart onder de riem.

Elke dag weer staan ze klaar om te bouwen aan de toekomst. Leraars moeten letterlijk alles geven en daarom verdienen ze zeker ook wel is een cadeau of relatiegeschenk terug. Ook zij lusten immers wel wat snoep. Stop hen een hart onder de riem en zeg het deze keer met een cadeau tot aan de nok gevuld met lollies in de vorm van hartjes.

 

Online snoep bestellen

Succesvolle zakenrelaties verdienen nu en dan wel een feest!

Laat je zakenrelaties weten dat je aan hen denkt en schenk hen een heerlijke doos vol met Celebrations chocolade. Een stijlvol cadeau waar jouw zakenrelaties voor zullen smelten. Voorzie de snoep van een persoonlijke boodschap en van jouw bedrijfslogo. Dit stijlvolle relatiegeschenk laat zeker een nadruk achter.

Online snoep bestellen

Wens je personeel een zalig Pasen.

Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om hun personeel te bedanken voor hun inzet met een attent cadeau of een leuk relatiegeschenk. Dit is zeker van toepassing tijdens de feestdagen. Laat je personeel, freelancers, thuiswerkers of zakenpartners weten dat je aan hen denkt met Pasen. Geef hen daarom een relatiegeschenk vol met heerlijke paaseitjes. Een cadeau om van te smullen.

Online snoep bestellen

Je personeel is de sleutel naar succes.

Achter elke succesvolle onderneming staan gedreven medewerkers. Ze vormen letterlijk de drijvende kracht achter jouw bedrijf. Laat hen dit dan ook weten door hen te verrassen met een cadeau of relatiegeschenk vol heerlijke drop in de vorm van sleutels. Elke doos kan je voorzien van een persoonlijke boodschap. Op deze manier kan je de sleutelrollen binnen jouw bedrijf een schouderklopje geven.

Online snoep bestellen

Snoep of drop bestellen als relatiegeschenk met een paar klikken.

Als succesvolle onderneming heb je niet altijd de tijd om even te gaan winkelen en je zakenrelaties te verwennen met een mooi cadeau of een leuk relatiegeschenk.

Droptelegram neemt je graag deze zorgen uit handen. Na een paar klikken, met een persoonlijke tekst en de toevoeging van je logo gaan we graag voor jouw aan de slag. Indien je voor 12.00 uur besteld mag de gelukkige het cadeau veelal de volgende dag in ontvangst nemen.

Heb je meerdere relaties die je graag wil verrassen? Geen probleem, voeg een adressenbestand toe en wij zorgen ervoor dat elk cadeau verzonden wordt.

Geef een reactie