Waar koop je tegenwoordig nog snoep?

snoepmix online snoepwinkel

De Online Snoepwinkel natuurlijk!

Wie houdt er niet van snoep? Drop is het populairste snoepgoed in Nederland, maar naast drop heb je nog vele andere lekkere snoepjes. Lekkere kikkertjes of banaantjes, voor je het weet heb je de hele zak al op. Maar waar koop je tegenwoordig nog snoep. Een snoepwinkel vind je niet meer zo snel. Uiteraard is er de supermarkt, maar die heeft ook lang niet alle snoepsoorten meer.

Als je op zoek bent naar een online snoepwinkel voor de lekkerste snoep & drop dan is Droptelegram.nl de online snoepwinkel waar je terecht kan voor diverse soorten drop en ander snoep. Het unieke aan snoepwinkel Droptelegram.nl is dat het verzonden wordt in een unieke verzenddoos met een telegramkaart erin. De telegram is optioneel dus je kan ook gewoon lekker 500 gram of 1 kilogram drop voor jezelf kopen.

Beeld van snoepwinkel in ieder dorp is verdwenen

Vroeger, in de jaren 80/90, had je in ieder dorp wel een snoepwinkel of buurtsuper waar je snoep kan kopen. Een kikkertje voor 5 cent, lekker suiker banaantje, een dropveter of schuimblok voor 10 cent. Allemaal heerlijke soorten snoep. Maar goed tijden zijn inmiddels veranderd en nu vind je niet meer in elk dorp een snoepwinkel of buurtsuper met afdeling vol snoep.

Zelfs de Jamin vind je alleen nog maar in de grote steden. Zoals hierboven te lezen valt is er nu alleen nog de supermarkt die wat snoep verkoopt, maar die heeft ook lang niet alle soorten drop of snoep. Een online snoepwinkel kan uitkomst bieden, inmiddels zijn er een aantal maar nog niet echt een snoepwinkel zoals Droptelegram.

Snoepwinkel Droptelegram maakt het bestellen van snoep weer makkelijk en leuk. Het snoep of drop wordt verzonden in een brievenbusdoos, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven en met de track en trace code weet je wel precies wanneer het snoep of drop wordt geleverd. De mooie ervaring van vroeger met alle verleiding van het snoep waar je uit kan kiezen komt zo weer een beetje terug. Ok, je kan niet stiekem even een snoepje proeven alvorens het te kopen zoals vroeg in de fysieke snoepwinkel, maar het komt er wel een beetje bij in de buurt. We zorgen voor mooie foto’s en een unieke ervaring door speciale verpakking en een telegram.

Online Snoepwinkel

Het alternatief voor de snoepwinkel is snoep, zoals drop, via het internet bestellen bij een online snoepwinkel. Helaas kun je dan nog steeds niet 1 kikkertje voor 5 cent of een schuimpje voor 10 cent bestellen, maar in ieder geval kun je nu weer terecht voor heerlijke snoep en drop. Droptelegram.nl is dé online snoepwinkel om snoep en drop online te bestellen.

Het assortiment snoep en drop bij Droptelegram is zeer ruim, zo zijn er wel meer dan 50 verschillende soorten snoep en drop in de online snoepwinkel. Voorbeelden van het lekkere snoep zijn droptfruit duosdropmix zoete drop, of heerlijke Katja snoep en drop. Het assortiment wordt ook continue uitgebreid met nieuwe soorten snoep en drop. Bijvoorbeeld blauwe smileys wat leuk is bij de geboorte van een jongen.

Snoepwinkel Droptelegram is voor de echte Snoepliefhebber

Ben jij net zo als het team van Droptelegram ook zo’n snoepliefhebber? Dan is Droptelegram het antwoord op jouw snoep verlangen. Helaas, kun je niet zomaar bij ons binnen lopen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat je binnen 24 uur de lekkerste snoep en drop in huis hebt. Zo kun je nog steeds lekker smullen van het lekkere snoepgoed.

Ook voor bedrijven is Droptelegram een aanrader, iedereen lust graag drop of andere soorten snoep dus als relatiegeschenk is Droptelegram ideaal. Denk aan de werknemer die helaas ziek thuis zit, dan kan drop een leuke opkikker zijn. Of een dank je wel naar een klant met bijvoorbeeld snoep zoals het bekende Autodrop. Op dit moment zijn er 8 verschillende soorten Autodrop te bestellen. Dus aan snoep geen gebrek en voor ieder wat wils.

Tegenwoordig is de vraag naar suikervrije drop ook gestegen en wordt het assortiment suikervrij snoep en drop uitgebreid. Zo is er nu suikervrije muntdrop en suikervrije hartjesdrop. In Amerika is er zowaar ook een trend met verantwoord snoep en drop. Dit betreft snoep wat samen met tandartsen is ontwikkeld en geen suiker bevat en zelfs goed is voor het gebit. Op dit moment is dit soort snoep nog niet beschikbaar in Nederland, maar zijn we wel in gesprek om het snoep in het assortiment op te nemen.

Kun je niet meer wachten en loopt het water je al in de mond, dan vind je hieronder een van de meest verkochte snoep en drop soorten op Droptelegram.

Geef een reactie