Cadeau voor hem? Lees hier hoe je hem kan verrassen

cadeau voor hem - geef eens snoep cadeau

Wil je hem verrassen met een cadeau?

Ieder jaar is het natuurlijk voor een zoektocht om een leuk cadeau voor hem te vinden. Hoe blijf je verrassen? Droptelegram.nl helpt graag bij het vinden van een cadeau voor hem. En dan niet weer een luchtje of iets voor in de auto (alhoewel drop is ook lekker in de auto), maar dan een echte leuke en zoete verrassing voor hem.

Wellicht wist je het nog niet, maar na chocolade is drop het meest gegeten snoepje. En niet doorvertellen hoor, maar het aantal vrouwelijke dropeters is groter dan het mannelijke aantal dropeters. Dus het is niet vreemd dat je als vrouw uitkomt op een cadeau voor hem als lekkere drop ;).

Smakelijk cadeau voor hem

Gooit het dit jaar daarom eens over een andere boeg, denk eens aan een droptelegram. Een droptelegram is een brievenbusverzenddoos, met een unieke opdruk vol met de lekkerste drop of snoep. Jij weet welk snoepjes of dropjes je partner lekker vind, dus kies uit het ruime assortiment de lekkerste drop om het cadeau voor hem samen te stellen.

Wat de droptelegram verder zo uniek maakt is dat je vervolgens de mogelijkheid hebt een persoonlijke telegram te schrijven, deze wordt geprint op een kaart ter grootte van een A4 uiteraard in de opmaak van drop. Zodra je partner de verassing in de brievenbus vind (hij hoeft er niet eens voor thuis te blijven) en de droptelegram opent, ziet hij de persoonlijke telegram door jou aan hem geschreven. Vervolgens is het smullen maar van al dat lekkere snoep en/of drop. Als je gelukt hebt laat hij ook nog wat drop voor jou over om lekker samen te smullen van dit unieke cadeau voor hem.

Leuk cadeau voor een man

Dus doe het deze keer anders dan de standaard cadeaus voor hem, kies een leuk en uniek cadeau voor hem zoals de droptelegram. Vanaf €10,95 heb je al een droptelegram met een kilo (!) lekkere zachte zoete drop. Of wat te denken van deze heerlijke autodrop droptelegram. Heerlijk als voorraadje in de auto.

Zoek je dus een leuk cadeau voor hem, wat ook nog eens lekker is bestel dan een droptelegram. Verkrijgbaar al vanaf € 9,95 en vaak binnen 24-48 uur bezorgd met persoonlijke telegram en unieke verpakking. Wacht dus niet langer en bestel dat leuke cadeau voor hem.

Geef een reactie