Opkikkertje sturen?

opkikkertje brievenbuscadeau

Opkikkertje sturen als cadeau?

Droptelegram biedt de lekkerste snoepkikkers.

Er is altijd wel zo’n moment waar je iemand net even een hart onder de riem kan steken. Hoe beter dan met dit Opkikkertje Telegram. De heerlijke snoep kikkers zijn ideaal om als opkikkertje te sturen naar vrienden, familie of collega’s. Bij Droptelegram vind je persoonlijke telegrams om een unieke en zoete ervaring te geven.

opkikkertje brievenbuscadeau

Bestellen

Uniek design brievenbuscadeau maakt het cadeau compleet

Verstuur je een opkikkertje, dan kun je zelf de gratis wikkel kiezen en een persoonlijke telegramkaart schrijven. Droptelegram doet de rest, en met het unieke design van de brievenbusdoos geef je de ontvanger met dit cadeau een unieke ervaring. Een BESTELLEN

“>opkikker sturen (of een brievenbus cadeau met wikkel “beterschap” sturen) zorgt ervoor dat je zelf niet de deur uit hoeft en dat je binnen een paar klikken een brievenbuscadeau hebt besteld.

Bestellen

Opkikkertje sturen? Dit is de inhoud van het brievenbuspakket

Een opkikker cadeau versturen houdt in dat je een brievenbuscadeau stuurt. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn voor ontvangst van een het brievenbuspakketje. Degene die jij een opkikker stuurt, wordt verrast met een doosje in een unieke brievenbusdoos vol met de lekkerste snoepjes. Bij Droptelegram bestel je eenvoudig een opkikkertje inclusief de welbekende snoepkikkers. Iedere telegram is daarnaast ook nog eens voorzien van een gratis telegramkaart waar je een persoonlijk boodschap op kan schrijven. Maar ook heb je keuze uit diverse mooi opgemaakt wikkels. Dus, weet jij iemand die wel even een zoet steuntje in de rug kan gebruiken? Maak dan een echt persoonlijk cadeau met een Droptelegram.

Bestellen

Gratis persoonlijke kaart bij een opkikkertje versturen

Bij Droptelegram vinden we een persoonlijke boodschap bij een opkikkertje sturen (of brievenbus cadeau sterkte sturen) erg belangrijk. Waarom? Omdat niet alleen al dat lekkers de ontvanger blij maakt, maar júist ook een persoonlijk bericht, van jou. Gaat iemand door een moeilijke tijd, wil je even zeggen dat je blij met iemand bent of zoek je een cadeau zieke collega? Wat de reden voor een opkikker sturen ook is, een persoonlijke boodschap doet het altijd goed.

Bestellen

Droptelegram helpt je graag met een opkikkertje sturen

Een opkikkertje versturen doen we graag voor je. Wij zorgen ervoor dat het brievenbuscadeau op tijd wordt verstuurd. Bestel je op werkdagen vóór 12:00 dan wordt de telegram dezelfde dag nog verzonden. Let er wel op dat een brievenbuspakket sturen langer kan duren rondom feestdagen en andere populaire dagen zoals Pasen, Kerst, Sinterklaas, Moederdag, Vaderdag of Valentijnsdag. Liever op een ander moment laten bezorgen? Geen probleem, geef dan een voorkeursdatum op bij het bestellen en wij versturen het 1 a 2 werkdagen van te voren.

Bestellen