Gefeliciteerd!

gefeliciteerd vrouw man

Gefeliciteerd

Er is altijd wel iets of een reden om gefeliciteerd te zeggen. En het moment waarop je gefeliciteerd zegt, is natuurlijk ideaal om een cadeau te geven. Want vaak gaat dit gepaart met elkaar.

Is er bij jou iemand in de buurt jarig of heeft een persoon bijvoorbeeld een examen afgerond, zeg dan eens gefeliciteerd met een droptelegram. Een droptelegram is uniek in z’n soort en zit vol lekkere snoep. Bij een droptelegram kies je zelf een unieke wikkel met de tekst Gefeliciteerd en heb je ook nog eens de mogelijkheid een persoonlijk telegram erbij te schrijven.

Verjaardag man

De meeste voorkomende felicitatie is natuurlijk die bij een verjaardag. Bijvoorbeeld zoals bij de verjaardag van een man of jongen. Het is algemeen bekend dat drop & snoep een zoete verwennerij is voor de man of jongen. Dus om een man of jongen te feliciteren is een Droptelegram ideaal. Als brievenbuscadeau is het ook nog eens supermakkelijk om te geven.

Gefeliciteerd man

Er gaat niets boven de verjaardag van een geliefde man vieren. Zo kun je hem helemaal in het zonnetje zetten en hem helemaak de koning maken op zijn verjaardag. Hoe gaaf is dat? Wanneer je man jarig is mag je extra je best doen om hem een fijne dag te geven. En maak er vooral samen iets moois van.

Het eerste en leukste is natuurlijk te beginnen met een mooi cadeau. En het mooie is, dat hoeft helemaal niet veel te kosten. Met snoep zit je altijd wel goed. Bedenk ook welke snoep je man het liefste eet, is dat zoete drop, zoute drop, een mix van drop of specifieke snoep zoals autodrop. Met welke drop of snoep kun je hem echt blij maken? Of toch liever chocola, zoals M&Ms? Of dat de favoriet van mening man, Engelse Drop? Misschien is hij in to the auto’s of heeft hij een liever suikerije drop? Maak met Droptelegram een persoonlijk cadeau.

En wist je dat je bij een droptelegram cadeau een mooie wikkel en telegram kaart krijgt. Met de wikkel en persoonlijke telegram kan jij vertellen waarom hij zo bijzonder voor je is. Misschien denk je nu: ’ Een kaart, vinden mannen dat wel leuk?’. Nou, absoluut. Zeker een cadeau voor hem die komt met de lekkerste snoep. En wie vindt het nou niet leuk om een telegram met lieve persoonlijke tekst te krijgen? Ook mannen vinden dat leuk. Dus koop een droptelegram, kies de wikkel Gefeliciteerd en pen er je zoetste boodschap op.

Verjaardag vrouw

Op zoek naar een cadeau Voor Haar / Vrouw? Dan is het goed om te weten dat vrouwen altijd blij zijn met een kleine attentie of een leuk en vooral zoet geschenkje. En ben je op zoek naar een origineel cadeau voor haar, vrouw, vriendin of bestie. Denk dan eens aan een droptelegram kado voor haar verjaardag. In ons assortiment vind je voldoende keuze voor een droptelegram als cadeau voor vrouwen.

Gefeliciteerd vrouw

Hoe zeg jij gefeliciteerd tegen je vrouw? Want wanneer je vrouw jarig is, is het tijd om haar natuurlijk extra te verwennen. Dat kan je op veel verschillende manieren doen. Maar hoe leuk is het om dat op de zoetste manier te doen met ook nog eens een persoonlijke telegram. Zo kun je haar in jouw eigen woorden vertellen waarom je zo gek op haar bent, of waarom zij zo bijzonder voor je is, en haar vertellen wat haar zo mooi maakt. Met al die complimenten zorg je ervoor dat jouw vrouw een fantastische verjaardag tegemoet gaat. Nu vraag je je misschien af, hoe moet ik deze dingen vertellen? Met een droptelegram natuurlijk! Wij hebben al de leukste teksten op wikkels voor je bedacht. En natuurlijk ook de meest voor de handliggende “Gefeliciteerd!”

Iets wat het wel altijd goed doet is een felicitatie telegram. Een leuke telegram die ze nog vaak kan terug lezen zodat ze altijd het gevoel dat je haar op je verjaardag hebt gegeven terug kan halen. Het kan soms lastig zijn zo’n kaart te schrijven, vooral als je niet goed weet hoe je je gevoel op papier moet zetten. Maak daarom gebruik van de reeds bedachte wikkels met teksten en ontleen hier inspiratie aan om de telegram te schrijven. Ben je dus op zoek naar een origineel cadeau om je vrouw te feliciteren. Denk dan eens aan een droptelegram kado voor haar verjaardag. In ons assortiment vind je voldoende keuze voor een droptelegram als cadeau voor vrouwen.