Snoep, het zoete relatiegeschenk

.Een goed relatiegeschenk, zoet is goed!

Een goed relatiegeschenk zoals droptelegram is ideaal voor een speciale dag of gelegenheid om iemand mee blij mee te maken. Uiteraard hoeft een goed relatiegeschenk niet duur te zijn om het speciaal te maken. Wat dacht je van snoep als relatiegeschenk? Snoep is een van de meest vooraanstaande cadeaus, en zijn ook zeker geschikt als relatiegeschenk. Maar, voordat je per direct naar de snoepwinkel vertrekt om gelijk een relatiegeschenk samen te stellen, lees eerst even dit artikel! Want droptelegram heeft dit al voor je gedaan. Kies voor gemak en bestel snoep als relatiegeschenk online in de vorm van een droptelegram.

Snoep, drop & chocolade als relatiegeschenk

Populairste snoepsoorten
Droptelegram is op onderzoek gegaan voor je wat de populairste snoepjes zijn voor een relatiegeschenk. In dit artikel lees je over de populairste snoepsoorten in Nederland, en we bekijken hoe je deze als relatiegeschenk kunt gebruiken. Ook vertellen we je diverse redenen waarom we snoepen, en waarom dit dus zeker gewaardeerd wordt als relatiegeschenk.

1. Drop
2. Snoep
3. Chocolade
Wil je 4 & 5 ook weten lees dan verder…

Waarom snoep als relatiegeschenk?

Waarom zou je nou snoep als relatiegeschenk, of überhaupt als cadeau willen geven? Wist je dat snoep zelfs als cadeau tot een van de meest populaire ter wereld behoort? Dit is mede omdat je zo veel variatie hebt, en daarmee kun je er echt een persoonlijk cadeau van maken, en daarmee kun je ook zeker een mooi relatiegeschenk samen stellen. Want een mooi relatiegeschenk hoeft niet per definitie te gaan over iets wat iedereen al doet, maar wanneer je aan een relatiegeschenk originaliteit en een personal touch weet te geven, dan kun je een relatiegeschenk echt op en top maken!

Een aantal redenen waarom snoep geschikt als cadeau en als relatiegeschenk, we eten als Nederlanders onbewust heel vaak snoep. Wanneer je bijvoorbeeld iets te vieren hebt eet je heel vaak snoep en zoetigheid, je kunt dus ook op een speciale gelegenheid snoep als cadeau hanteren. Op Valentijnsdag bijvoorbeeld kun je een mooi persoonlijk snoep cadeau als relatiegeschenk samenstellen.

Wanneer we op de bank voor de buis hangen, een Netflix serie of film kijken, dan pakken we algauw snoep erbij op de bank, je weet dus zeker dat jouw partner blijft omkijken naar jouw cadeau, want ook wanneer we gewoon honger hebben is het eerste waar je meestal aan denkt, snoepgoed. Snoep eten we als mensen ook vaak wanneer we ons verdrietig of gefrustreerd voelen, snoept maakt namelijk gelukkiger als we het eten, en daarom is dit ook meer dan geschikt als cadeau.

Ook wanneer je het niet zo breed hebt dan is snoep een geschikte oplossing als relatiegeschenk, snoep wordt namelijk over het algemeen door veel mensen gewaardeerd, en het hoeft niet duur te zijn! Je kunt natuurlijk bij een grote snoepwinkel uitgebreid allerlei soorten dure en exotische snoep kopen, maar je kunt door zelf dingen te kopen die iets goedkoper zijn ook behoorlijk creatief zijn, en een mooi relatiegeschenk in elkaar draaien. Je partner zal de creativiteit die jij in het werk voor dit relatiegeschenk stopt uiteraard kunnen waarderen, en dat is veel meer waard dan een relatiegeschenk wat heel duur is, maar waar jij zelf weinig aan toevoegt.

Snoep, drop & chocolade als relatiegeschenk

Drop als relatiegeschenk? We eten er jaarlijk 32 miljoen kilo van!

Wat zijn onder de Nederlanders nou de meest populaire soorten snoep per jaar? Allereerst drop, drop is de meest populaire en meest bekende snoepsoort in ons land, Nederlanders eten gemiddeld 2 kilo drop per persoon, per jaar, dat is bij elkaar wel 32 miljoen kilo drop! En dat is alleen nog maar in Nederland, maar ja, drop is ook wél een Nederlandse delicatesse, maar ook in landen als Engeland is drop natuurlijk erg populair, je hebt namelijk vast wel eens Engelse drop gegeten. Veel buitenlanders die in Nederland op vakantie gaan nemen ook een zakje drop mee als souvenir, drop wordt dus ook onder toeristen steeds populairder. Is drop nu geschikt als relatiegeschenk?

Het is niet het meest voor de hand liggende geschenk als je gaan snoepgoed denkt, maar daarom is drop misschien juist een goede keuze! Hiermee laat je wel aan je partner zien dat jij ook origineel kunt zijn, en misschien kun je de drop gebruiken als onderdeel van een groter cadeau gemaakt van snoep, en hier kun je drop dus aan toevoegen. Zoals net gezegd, drop is niet heel voor de hand liggend, maar het is wél iets wat door veel mensen gewaardeerd wordt, en je kent jezelf en je partner waarschijnlijk goed genoeg om te weten of hij of zij dit wel of niet lekker vindt.

Snoep, drop & chocolade als relatiegeschenk

Ken jij De kleverige beer?

Als volgende snoepgoed, op nummer 2, de gummibeer! Dit is een welbekend snoepgoed in Nederland waar we dol op zijn met zijn allen. De gummibeer is een Duitse uitvinding, en is dan ook onder de Duitsers erg geliefd, daar is de kleverige beer beter bekend onder de naam Gummibär. Iedereen over de hele wereld kent waarschijnlijk het merk Haribo wel, het merk Haribo is ook afkomstig uit Duitsland. Hoeveel wij als Nederlanders aan gummibeertjes eten is niet bekend.

Jurk van 50.000 Haribo beertjes
Tegenwoordig worden er hele gekke, maar ook hele creatieve variaties bedacht met gummibeertjes, zo is er ooit eens een jurk gemaakt van gummibeertjes, ook is er een hele grote versie van deze gummibeer, die is tegenwoordig ook voor mensen te koop in grotere snoepwinkelketens als de Jamin.

Is de Gummibär geschikt als relatiegeschenk, jazeker wel, je kunt je partner een grote gummibeer geven als relatiegeschenk, er zijn maar weinig mensen die niet van de gummibeer houden, en net zoals met drop, je kunt ook kleinere beertjes gebruiken als onderdeel van een groter geheel, en als je een beetje creatief bent, dan kun jij er iets heel moois van maken!

Snoep, drop & chocolade als relatiegeschenk

Het voornaamste snoepgoed als relatiegeschenk.

De nummer 3 kan natuurlijk niet ontbreken op dit lijstje, namelijk chocolade! Je zou wellicht verwachten dat deze lekkernij op nummer 1 of 2 zou staan, maar dat is echter niet het geval. Tot is chocolade wél een van de meest geliefde soorten snoepgoed van heel Nederland, en daarom verdient deze dan natuurlijk gewoon een plekje in de top 3. Chocolade is natuurlijk echt een Italiaanse uitvinding, en hier wordt door de Nederlanders vol van genoten. Nederlanders eten gemiddeld wel 5kg chocolade per persoon per jaar! De populairste soorten zijn uiteraard pure chocolade, melk chocolade, en witte chocolade.

Wanneer je de vraag stelt of dit snoepgoed geschikt is als relatiegeschenk, dan is het antwoord uiteraard een volmondig: ja. Chocolade is ook veruit het meest gegeven geschenk binnen relaties in Nederland. Het mooie aan chocolade is dat het eigenlijk altijd wel geschikt is. Het heeft een lekkere smaak, en er zit een stofje in waar je als mens gelukkiger van wordt. Dit is ook de reden waarom veel vrouwen in een periode waarin ze een dip hebben, chocolade als hun beste vriend zien.  dus bij de vrouwen is dit sowieso een populair cadeau. Verder is Chocolade iets waarmee je qua cadeau op het gebied van snoep altijd eigenlijk wel goed zit, je kunt er ook heel goed mee variëren, en je kunt allerlei dingen van chocolade als snoep laten personaliseren tot een echt mooi cadeau, zodat jij je partner een mooi relatiegeschenk kunt geven.

Snoep, drop & chocolade als relatiegeschenk

Spekjes, Lekker luchtig en zoet.

Dan komen we aan bij de nummer vier op het lijstje van snoep, dit zijn spekkies. De lekkernij die iedereen wel kent. Heerlijk zoet, en luchtig snoep. Iets dat in allerlei soorten en maten wel te vinden is, in allerlei soorten winkels. Je kunt met dit snoep voor een cadeau of relatiegeschenk heel goed mee variëren, en lekker is het natuurlijk zeker!

Wanneer je vraagt, is dit soort snoep ook geschikt als relatiegeschenk, ja, maar hou het hier niet bij. Spekjes als cadeau alleen is misschien wel heel simpel. Voor een mooi relatiegeschenk voor je partner wilt kun je dit soort snoep heel goed gebruiken voor variatie. Maar beperk je niet tot dit soort snoep voor je cadeau alleen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke snoeptaart met spekkies als rand eromheen.

Snoep, drop & chocolade als relatiegeschenk

Lolly’s de stok met snoep.
Lolly’s, wie kent ze niet, dit is eigenlijk simpel gezegd een lekker zoetigheid op een stokje. Aan soorten lolly’s ontbreekt het niet, er zijn honderden soorten varianten mogelijk bij deze soort snoep. Lolly’s worden ook vaak als cadeau gegeven. Het mooie is dat er heel veel speciale soorten lollies zijn. Een lolly als relatiegeschenk is dus een prima optie. Je kunt dit snoep krijgen in allerlei soorten, maten, kleuren en variaties. Het biedt zeker genoeg mogelijkheden om een mooi relatiegeschenk samen te stellen.

Je kunt ook combineren, je hebt namelijk lolly’s met vormpjes, maar je hebt ook chocolade lolly’s! Hiermee combineer je 2 hele populaire snoepsoorten. Andere goede suggesties van lolly’s die veelal bekend en geliefd zijn: fruitlolly’s met smaken als citroen of appels. Ook de smaak van cola is erg populair.

Snoep, drop & chocolade als relatiegeschenk

Lees ook:
– Cadeau personeel & medewerkers
– Engelse drop in appeltaart smaak?
– Snoep als relatiegeschenk

Geef een reactie