Autodrop toppers

autodrop snoep bestellen

Wat zijn de meest populaire Autodrop varianten?

Ben jij ook zo gek op Autodrop? En heb je alle soorten al geproefd? Op basis van de verkopen bij Droptelegram, waar dit snoepje zeer populair is om als snoep of drop cadeau te doen, hebben we de Toppers op een rij gezet. Uiteraard zijn er meer varianten van dit merk, maar in dit artikel beperken we ons tot de meest populaire soorten.

#1: Autodrop Total Loss

Wie had dit gedacht? Autodrop Total Loss is de meest populaire variant bij droptelegram.nl. Menigeen had hier natuurlijk de roze cadillacs verwacht, maar de eer van meest populaire variant gaat naar de variant Total Loss. En zo gek is dat eigenlijk niet want wist je dat er 11 verschillende smaken gemengde drop en fruitgum in een verpakking van de variant Total Loss zit? Onder de smaken zitten ook de cadillac & dubbeldekker snoepjes. Kun je niet wachten om dit te proeven? Bestel dan hier de variant Total Loss Droptelegram.

#2: Cadillacs snoepjes

Misschien ook wel de meest bekende variant is de Autodrop Cadillacs, niet vreemd dus dat deze variant bovenaan in de lijst staat van meest verkochte variant bij Droptelegram. Dit winegum achtige snoepje dat de smaak van bosvruchtensmaak mee heeft gekregen, heeft de vorm van de ouderwetse en typische cadillacs. Deze zijn zo populair dat ze nu ook een variant van dit snoepje heeft uitgebracht, namelijk de zure cadillacs.

#3: Autodrop Dubbeldekkers

Nog zo’n heel populaire variant soort zijn de Autodrop Dubbeldekkers. Het lekkere van deze dubbeldekker snoepjes is dat ze bestaan uit een combinatie van winegum en drop. Zo heeft de dubbeldekker een dubbele laag. Het ziet er uit als een dubbeldekker maar de de gemixte snoepsoort is het ook een soort van dubbeldekker. Ofwel deze variant genaamd Dubbeldekkers is dubbel zo lekker!

#4: Variant Zachte Wagens

De variant Zachte wagens waren iets later uitgebracht, maar waren als snel heel populair en vandaar ook al een vermelding in de top van meest gekochte Autodrop. Maar hoe kan het ook anders, deze snoepjes bestaan uit een mix van zachte zoete drop. Iets waar menig snoep en drop liefhebber juist zo dol op is. De snoepjes Zachte wagens komen in de vorm van vrachtwagen. Zo is er dus een heel arsenaal aan verschillende soorten voertuigen.

Dit waren slechts de meest verkochte Autodrop varianten op Droptelegram. In de online snoepwinkel Droptelegram.nl vind je ook andere soorten & smaken van dit snoepjes. Het assortiment wordt continue geupdate met de nieuwste soorten, mocht je een varian missen op de website van Droptelegram laat het ons weten.

Lekker snoep cadeau geven of lekkere drop cadeau geven? Denk aan Autodrop.

Geef een reactie