Doe eens wat anders, geef drop cadeau!

Doe eens wat anders, geef drop cadeau!

Iemand jarig, of een vriend / vriendin eens in het zonnetjes zetten voor een bijzondere prestatie? Denk dan eens aan de drop cadeau. Zo’n cadeau is verrassend en ook nog eens erg smakelijk. En er is keuze genoeg. Zoet drop, zoute drop, Autodrop, winegum drop en ga zo maar door. Voor iedereen is er wel een cadeau te vinden.

Drop cadeau met persoonlijk telegram

Het unieke aan een cadeau zoals droptelegram is de unieke telegram die samen met de drop in een brievenbusdoos wordt verzonden. De telegram is een A4 kaart, maar de tekst op de telegram bepaal je helemaal zelf. Zo is de droptelegram volledig uniek voor de persoon aan wie je het verstuurt. Zo creëer je een persoonlijk cadeau die zeker zal verrassen!

Lekkere een cadeau vol drop voor moederdag

Wist je dat vrouwen het meeste drop eten? Een heerlijk cadeau vol snoep voor moederdag is het ideale cadeau. Er is ruime keuze uit diverse soorten drop zoals de zoete drop mix van Venco. De Venco Dropmix is 1 van de meest verkochte droptelegram, hier kan je jouw moeder blij mee maken. De persoonlijk geschreven telegram die je er bij kan doen maakt het natuurlijk helemaal af.

Gelegenheden om drop aan iemand te geven

Uiteraard zijn er naast Moederdag nog vele andere gelegenheden om drop cadeau te geven. De droptelegram is ideaal voor ieder moment. Denk bijvoorbeeld bij Vaderdag en een heerlijke Engelse drop van Klene, bij een verjaardag of jubileum lekkere muntdrop en bij het behalen van een rijbewijs is Autodrop natuurlijk het ideale drop cadeau. Eéntje met een knipoog voor het behalen van het rijbewijs is dan Autodrop Total Loss.

Snoep is ideaal als cadeau

OK, het is niet gezond, maar iedereen houdt van snoep. Dat maakt de droptelegram met de diverse soorten snoep zo ideaal als cadeau. Ook op de werkvloer, want op menig werkvloer vind je nog de ouderwetse snoeppot. Met een droptelegram vol met snoep (je kan tot wel 1 kilo bestellen) heb je de snoeppot zo weer vol en kan er volop gesnoept worden.

Snoep kan overigens wel gezonder door te kiezen voor suikervrije drop of suikervrij snoep als drop cadeau. Steeds meer dropsoort en snoep wordt tegenwoordig suikervrij gemaakt. Ook bij droptelegram wordt het assortiment continue uitgebreid met suikervrije drop.

Geef een reactie