Snoep als relatiegeschenk

snoep als relatiegeschenk

Met snoep als relatiegeschenk zit u altijd goed

Op zoek naar snoep als relatiegeschenk? Denk dan aan droptelegram.nl. De online snoepwinkel voor relatiegeschenken. Met droptelegram.nl heeft u keuze uit een ruim assortiment drop en snoep, met de drop en snoep wordt dan een telegram verstuurd. De tekst op de telegram bepaalt u zelf en is zelf uniek per telegram te maken. Voeg er ook nog eens uw logo aan toe en zo is het drop cadeau of snoep cadeau geheel uniek.

Zakenrelatie een cadeau geven? Denk aan drop of snoep

Het is altijd even een zoektocht om het juiste relatiegeschenk te vinden voor uw medewerkers of leveranciers, maar 1 ding is bijna altijd wel een succes. Drop of ander snoep wordt altijd goed ontvangen. Op welk kantoor is er namelijk geen snoeppot? Ook in de huidige tijd met thuiswerkers is snoep nog steeds een welkome verrassing als cadeau. Droptelegram.nl is ideaal als relatiegeschenk. U kiest het drop of snoep naar wens, voegt er een persoonlijke tekst voor telegram aan toe en online snoepwinkel Droptelegram.nl doet de rest!

Relatiegeschenk bestellen

Relatiegeschenk met logo

Zoekt u een relatiegeschenk met logo? Droptelegram.nl maakt Relatiegeschenken met logo mogelijk. Online snoepwinkel Droptelegram verzorgt namelijk naast het lekkere snoep of drop voor een persoonlijke telegram waar uw logo op staat. Met uw logo wordt het geheel heel herkenbaar en versterkt het uw merk.

U kunt de zakelijke droptelegram hier bestellen. U kunt dan kiezen uit de opties voor bedrukking van de verpakking, het soort drop of snoep en de telegram. Indien u het uniek wil maken kunt u ook een excel document opsturen naar het info email adres met daarin de adressen en de persoonlijke telegram tekst. Heeft u vragen over eventuele andere dropsoorten of unieke verzoeken mail ons en dan kijken we samen naar de mogelijkheden om uw relatiegeschenk zo uniek en succesvol mogelijk te maken.

Relatiegeschenk bestellen

Geef een reactie