Cadeau personeel & medewerkers

cadeau personeel thuiswerken

Op zoek naar een leuk cadeau voor personeel of medewerkers?

Denk eens aan een droptelegram. Met een droptelegram ontvangt men niet alleen lekkere snoep, maar ook een (persoonlijke) telegram. En dat alles in een unieke verzenddoos, dat garant staat voor een positieve ervaring & verrassing.

Snoep Cadeau Bestellen

Cadeau Personeel & Medewerkers

Vaak krijgen we het verzoek of de Droptelegram ook als cadeau voor personeel of als cadeau voor medewerkers kan worden gebruikt. Uiteraard is dit het geval. Dit kan door van 1 droptelegram met snoep naar keuze en meerdere stuks te bestellen met dezelfde telegram tekst, maar hoe leuk is het om het persoonlijk te maken? Hiermee krijgt het cadeau voor personeel een unieke en smakelijke ervaring. Om het bestellen van de snoep droptelegram als cadeau voor personeel makkelijker te maken is er een aparte pagina voor zakelijke bestellingen gemaakt. Hier kan de lekkerste snoep of drop, maar ook de opmaak van de verpakking worden gekozen.

Snoep populair cadeau bij Personeel

Een leuk cadeau voor personeel kan soms best lastig zijn, maar met snoep als cadeau zit je bijna altijd wel goed. Snoep als cadeau is namelijk een van de meest populaire cadeaus voor personeel. Wat snoep zo geschikt maakt is dat bijna iedereen wel dol is op drop of snoep. Voeg daarbij nog de (persoonlijke) telegram kaart en het maakt het cadeau voor personeel compleet.

Snoep Cadeau Bestellen

Cadeau personeel soms aftrekbaar

Leuker kunnen ze het niet maken bij de belastingdienst, maar wist u dat kleine geschenken aan werknemers soms belastingvrij zijn. Veelal wordt er gesteld dat alles wat de werknemer door zijn baan krijgt, als loon moet worden aangemerkt. Dit geldt echter niet altijd voor vergoedingen van zakelijke kosten (zoals mobiele telefoon, computer, etc.), maar voor overige vergoedingen en verstrekkingen. In een besluit van de overheid van 5 juli 2011 wordt onder meer aangegeven dat een fruitmand (of droptelegram) bij ziekte en een rouwkrans bij overlijden belastingvrij mogen worden verstrekt.

De Belastingdienst hanteert in de praktijk veelal de volgende regels:
– Geen belastingheffing over persoonlijke attenties (die ook door anderen kunnen worden gegeven), bijvoorbeeld een cadeau bij een verjaardag of een taart.
– Er mag geen geld of waardebonnen worden gegeven, enkel geschenken in natura.
– De attentie mag niet meer dan € 20 tot € 25 kosten (inclusief de BTW).

Snoep Cadeau Bestellen

Cadeau personeel belastingvrij?

Let op: Droptelegram levert snoep in telegram vorm en is geen belasting consulent. Wilt u de exacte regelgeving weten en of het voor jouw bedrijf van toepassing is neem dan contact op met jouw accountant of belastingadviseur. Op de site van de belastingdienst vind je ook meer informatie hierover.

Origineel Cadeau personeel

Wil je een origineel cadeau voor personeel en medewerkers, denk dan aan een droptelegram met drop of snoep. Diverse bedrijven zoals verzekeraars, banken, zorginstellingen en andere zakelijke bedrijven hebben reeds met succes en plezier gebruik gemaakt van Droptelegram.nl.  Ben je op zoek naat een oplossing op maat? Neem dan contact met ons op via het email of telefoon.

Snoep Cadeau Bestellen

Populaire Artikelen

Het Belang van Cadeaupakketten voor Bedrijven

Cadeaupakketten Voor Bedrijven: Haal Meer Uit Uw Zakelijke Giften! Cadeaupakketten voor bedrijven zijn als kleine [...]

Waardeer je Team: Ontdek de Unieke Geschenken voor Medewerkers bij Droptelegram

Geschenken voor Medewerkers: Versterk de Band binnen je Bedrijf Het geven van geschenken aan medewerkers [...]

Een Indruk Maken: Unieke Zakelijke Relatiegeschenken van Droptelegram

Professioneel Waarderen: Zakelijke Relatiegeschenken die Indruk Maken In de zakenwereld draait het niet alleen om [...]

Snoep als cadeau: het ideale brievenbuscadeau

Snoep als cadeau: een lekkere verrassing voor elke gelegenheid Snoep is een geweldig cadeau voor [...]

Cadeau voor vaderdag? Drop natuurlijk!

Cadeau voor Vaderdag 2024? Drop Natuurlijk! Drop is het lekkerste cadeau voor vaderdag 2024. Met [...]

Meest voorkomende dropsoorten in Nederland

Meest voorkomende dropsoorten in Nederland Drop is een populaire zoetigheid in Nederland en wordt vaak [...]

Geef een reactie