Cadeau voor vaderdag? Drop natuurlijk!

Cadeau voor vaderdag

Cadeau voor Vaderdag 2024?

Drop Natuurlijk! Drop is het lekkerste cadeau voor vaderdag 2024. Met een droptelegram kun je er ook een persoonlijk tintje aan geven door wat leuks te schrijven op de telegram kaart. Droptelegram combineert de beste elementen voor een succesvol vaderdag cadeau.
a. levering via brievenbusdoos (ontvanger hoeft er dus niet voor thuis te blijven)
b. standaard unieke (feest) verpakking
c. Gratis wikkel & persoonlijke telegramkaart

Snoep, drop & chocolade als relatiegeschenk

Wat is nou een leuk cadeau voor vaders

Ieder jaar is het toch weer even nadenken wat nu een leuk vaderdag cadeau is. Soms tot hoofdbrekens toe ben je bezig met het verzinnen van een leuk cadeau. Denk dit jaar eens aan een smakelijk vaderdag cadeau.

Droptelegram weet dat je op zoek bent naar origineel en een leuk cadeau en dat je soms even geen tijd en je gemakkelijk een cadeau online wil regelen. Kies in dat geval dan voor een droptelegram als vaderdag cadeau.

Ervaar hieronder zelf de unieke droptelegram ervaring

Top 5 cadeau voor vaderdag

Wat zijn nu de lekkerste en meest zoete cadeaus voor vaderdag? Hier de top 5 vaderdag cadeaus vol met snoep volgens droptelegram. Om deze lijst samen te stellen hebben we gekeken naar de bestellingen voor vaderdag over de laatste jaren.

1. Klusdrop
2. Dropmix zoet zout
3. Zoete dropmix
4. Engelse Drop
5. Autodrop Zachte Wagens

Snoep, drop & chocolade als relatiegeschenk

Snoep cadeau voor vaderdag

De meeste vaders hebben natuurlijk een zoete tand. Wie houdt er nou niet van snoep? Of wie herkent er nou niet dat vaders er een voorraadje op na houden in de auto. Diverse soorten Drop en snoep zijn erg geliefd bij vaders en dat maakt drop of snoep een ideaal cadeau voor vaderdag. Maar alleen snoep is natuurlijk een beetje saai, je wil wel indruk maken. Met een Droptelegram maak je zeker indruk, naast een verpakking vol drop of snoep tot wel 1 kilogram, komt het met een telegramkaart en unieke verpakking.

Een Droptelegram zit namelijk niet in een saai doosje. Droptelegram heeft er voor gezorgd dat je altijd een mooie verpakking hebt, maar ook nog eens kan kiezen wat voor opmaak verpakking jij wilt hebben. Zo is er de opmaak vol met drop en snoep, een feestelijke opmaak met slingers of wat te denken van de hartjes opmaak. Zo blijft de droptelegram niet onopgemerkt als cadeau voor vaderdag.

Snoep, drop & chocolade als relatiegeschenk

Persoonlijk cadeau

Geef niet alleen een cadeau, maar maak het ook persoonlijk met een unieke telegramkaart en tekst. Bestel je een droptelegram met drop of snoep dan is dit inclusief een telegramkaart. Op deze kaart (zo groot als een A4 papiertje) kun je een mooie tekst kwijt speciaal voor je vader. Zo geef je het cadeau voor vaderdag, naast de lekkere drop of snoep, een echt persoonlijk tintje.

Wat goed is om te weten is dat er uiteraard geen prijsgegevens, orderbon of factuur wordt meegestuurd met de droptelegram. Wel zo handig bij een cadeau. Alleen jij weet dus wat je hebt betaald voor de droptelegram. Vergeet niet om op de telegram jezelf als afzender te vermelden, zodat de ontvanger weet dat jij de afzender bent van het cadeau.

Snoep, drop & chocolade als relatiegeschenk

Wacht dus niet langer met het bestellen van een cadeau voor je vader. Schrijf een leuke en zoete telegram tekst, kies de lekkerste drop of snoep en wij verzorgen de rest. Fijne vaderdag!

Lees ook eens Cadeau voor hem

De leukste vaderdag cadeaupakketten

Geef een reactie