Meest voorkomende dropsoorten in Nederland

Drop cadeau geven

Meest voorkomende dropsoorten in Nederland

Drop is een populaire zoetigheid in Nederland en wordt vaak gegeten als tussendoortje of als aanvulling op een maaltijd. Er zijn veel verschillende soorten drop beschikbaar, elk met hun eigen smaak en textuur. In dit artikel zullen we de meest voorkomende dropsoorten in Nederland bespreken.

Bekijk het assortiment drop
 • Hollandse drop:
  Hollandse drop is waarschijnlijk de meest populaire dropsoort in Nederland. Het is een zoete, zachte drop met een ronde vorm en een dunne suikerlaag. Hollandse drop is verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder kers, citroen, appel en anijs. Deze dropsoort wordt vaak gegeten tijdens de maaltijd of als tussendoortje.
 • Venco drop:
  Venco drop is een andere populaire dropsoort in Nederland. Het is een zachte drop met een ronde vorm en een dunne suikerlaag. Venco drop is verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder kers, citroen, appel en anijs. Deze dropsoort wordt vaak gegeten tijdens de maaltijd of als tussendoortje.
 • Dubbel zout drop:
  Dubbel zout drop is een unieke dropsoort die zich onderscheidt van andere dropsoorten door zijn zoute smaak. Deze drop is gemaakt met zout en suiker, waardoor de smaak een perfecte balans heeft tussen zoet en zout. Dubbel zout drop is een populaire dropsoort voor degenen die houden van een uitdagende smaakervaring.
 • Zoete drop:
  Zoete drop is een populaire dropsoort voor degenen die van zoet houden. Deze drop is gemaakt met suiker en smaakstoffen en is verkrijgbaar in verschillende smaken zoals aardbei, vanille, chocolade en sinaasappel. Zoete drop is zacht en smeltend in de mond.
 • Zoute drop:
  Zoute drop is een populaire dropsoort voor degenen die van zout houden. Deze drop is gemaakt met zout en smaakstoffen en is verkrijgbaar in verschillende smaken zoals zoute drop, zure drop en zoute appel. Zoute drop is zacht en smeltend in de mond. Lees hier alles over zoute drop.
 • Zoet zoute drop:
  Zoet zoute drop is een unieke dropsoort die zich onderscheidt van andere dropsoorten door zijn zoete en zoute smaak. Deze drop is gemaakt met suiker, zout en smaakstoffen en is verkrijgbaar in verschillende smaken.
Bekijk het assortiment drop

Als je op zoek bent naar verschillende soorten drop, dan is droptelegram.nl een goede optie om te bezoeken. Op de droptelegram.nl vind je een groot aanbod aan verschillende soorten drop, van Hollandse drop, Venco drop, Dubbel zout drop, Zoete drop, Zoute drop tot Zoet zoute drop.

Wil je weten in welke landen er nog meer drop gegeten wordt? Lees dan hier het artikel over waar nog meer in de wereld drop gegeten wordt.

Bekijk het assortiment drop