Dag van de Zorg Cadeau of Presentje

cadeau zorgmedwerkers dag van de zorg

Dag van de Verpleging 2021

Geef je medewerkers een smakelijk en persoonlijk cadeau op dag van de zorg 2021. De Dag van de Verpleging wordt elk jaar op 12 mei gehouden. Dit jaar is dat op de woensdag. De Dag van de Zorg staat in het teken van al het geweldige werk wat verpleegkundigen verzetten en is de ideale dag om alle collega’s in het zonnetje te zetten! Dit wordt vaak gedaan met een lekkernij of cadeau voor verpleegkundigen.

Top 5 cadeaus voor dag van de zorg

Op zoek naar een cadeau voor zorgmedewerkers? Bekijk hier de top 5 van cadeaus voor de zorg en misschien zit hier het ideale cadeau voor dag van de verpleging tussen

  1. Boeket met bloemen
  2. Chocolade
  3. Snoep & andere zoetigheden
  4. Waardebon voor overnachting of sauna
  5. Cadeaubon

Zoals je in de top 5 kan lezen, maak je met zoetigheden een goede keuze en valt deze bijna altijd wel in de smaak. Droptelegram heeft specifiek voor dag van de zorg een mooi en smakelijk cadeau samengesteld met de lekkerste snoepjes en een unieke telegram. Wil je dit eventueel combineren met een insert zoals cadeaubon of waardebomn dan is dit ook mogelijk.

dag van de zorg

Geschenken voor ieder budget

Bij Droptelegram kun je terecht voor de smakelijkste cadeaus en geschenken. Wij helpen je graag met de zoektocht naar een origineel geschenk! Zo vind je op droptelegramnl:

  • Geschenken voor ieder budget
  • Een ruim assortiment drop, snoep, chocolade en andere zoetigheden
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

De smakelijkste cadeaus voor je personeel

Ook voor andere gelegenheden kun je terecht bij Droptelegram.nl. inmiddels hebben we al voor diverse bedrijven de smakelijkste en meest verrassende cadeaus mogen verzorgen. En uiteraard cadeaus die als brievenbusverpakking worden verzonden. Dit heeft het voornaamste voordeel in de verzendkosten (deze zijn gratis) en dat het bijna altijd geleverd kan worden, het past namelijk door de brievenbus. Ok, soms doen we er net iets te veel snoep in, dat het niet door de brievenbus past. Dus het is niet in 100% van de gevallen. Zolang de postbode het niet opeet komt het altijd wel aan. En met de track en trace is het smakelijke cadeau altijd te volgen.

Smakelijkste cadeaus voor je personeel »

Achtergrond Dag van de Zorg

Wist je dat 12 mei de geboortedag van de wereldberoemde verpleegster Florence Nightingale. Deze veelzijdige vrouw is bekend geworden als de grondlegger van de moderne verpleegkunde, maar haar belangrijkste bijdragen leverde ze achter de schermen. Toen tijdens de Krimoorlog William H. Russell, de correspondent van het Engelse dagblad The Times, melding maakte van mensonterende toestanden onder de zieke en gewonde Britse soldaten, bood Florence Nightingale, als 34-jarige verpleegster, haar diensten aan.

Om de regering ervan te overtuigen dat verreweg de meeste soldaten niet stierven als gevolg van oorlogshandelingen maar door het gebrek aan goede ziekenzorg, ontwikkelde de in wiskunde en statistiek zeer begaafde Nightingale een diagram om de relevante gegevens overzichtelijk te presenteren. Ze werd de uitvindster van het pooldiagram,[1] introduceerde het gebruik van statistieken in de gezondheidszorg en werd het eerste vrouwelijke lid van de Royal Statistical Society.

Meer weten? Lees verder op wikipedia » 

Persoonlijk cadeau of specifieke wensen?

Voor specifieke wensen of grote aantallen kun je het beste contact met ons opnemen door middel van onderstaand formulier of direct mailen naar info@droptelegram.nl. Graag kijken we dan samen hoe we het mooiste cadeau voor dag van de zorg kunnen maken met de meeste impact.