Het smakelijkste cadeau voor je personeel!

Het lekkerste Brievenbuscadeau

Verras je personeel met een smakelijk cadeau

Wil je jouw personeel verrassen met een zeer smakelijk en persoonlijk cadeau? Droptelegram.nl beschikt over een gevarieerd assortiment drop, snoep en chocolade. In dit assortiment drop, snoep en chocolade vind je een groot aantal bekende en geliefde merken zoals Klene, Autodrop en Tony’s Chocolonely.

Coronaproof brievenbus cadeau

Dus neem een kijkje bij de leukste en smakelijkste cadeaus voor je personeel. Een droptelegram is voor elke gelegenheid inzetbaar, inclusief gratis persoonlijke verpakking. De Droptelegram is ook nog eens een geheel coronaproof cadeau. Je kan de droptelegram namelijk als brievenbus cadeau bij iedere medewerker thuis laten thuisbezorgen!

Vele merken maken al gebruik van Droptelegram

Diverse grote merken maken al gebruik van droptelegram als brievenbuscadeau. Niet alleen als attentie voor personeel, maar ook voor klanten en klanttevredenheid.

Het verhaal van Haardgoud.nl

Haardgoud droptelegram als zakelijk cadeau

Haardgoud.nl is de online specialist in haardhout en bij Haardgoud weten ze als geen ander dat klanttevredenheid belangrijk is voor herhaal aankopen. Om te zorgen dat klanten terugblijven komen en het haardhout blijft kopen heeft Haargoed een beleid opgesteld om daar waar iets fout gaat in de bestelling of bezorging direct een kleine attentie te sturen naar de klant. Samen met Droptelegram is er een passende droptelegram gemaakt. Speciaal voor Haardgoud is er de droptelegram vol met amerikaanse marshmallows. Wel zo toepasselijk als je haardhout levert aan huizen met open haarden. 

Het verhaal van Duurzaambezig.nl

Duurzaambezig zakelijk drop cadeau

Duurzaambezig BV beheert diverse merkingen en concepten zoals HRDLPN, Wielrennen.eu en Verbouwkosten.com. Speciaal voor het personeel is en unieke droptelegram gemaakt met een bijzondere insert. namelijk een houten medaille. Een knipoog naar de sportieve kant van de online concepten. Zo is de droptelegram helemaal uniek gemaakt voor deze bestelling.

Heb je belangstelling in cadeaus voor je personeel?

Kom binnen 5 minuten meer te weten komen over originele cadeaus voor je personeel? Selecteer de gewenste optie.

Offerte aanvragen »