Droptelegram maakt snoep cadeau geven uniek

online snoepwinkel droptelegram

Droptelegram maakt snoep cadeau geven uniek

Droptelegram.nl is dé online aanbieder van leuke en vooral lekker drop pakketten als cadeau voor jezelf of voor een ander. Op Droptelegram.nl vind je diverse drop telegrammen. Zo zijn er telegrammen met zoete drop, zoute drop, maar ook diverse andere soorten drop zoals winegum & engelse drop. Kortom heel veel lekkere drop in een mooie verpakking

Wat maakt Droptelegram lekker en uniek

Iedereen houdt van zoet. Nederland is bij uitstek een drop etend land. Drop (of het nou zoete drop of zoute drop is) is een van de meest gegeten zoetwaren in Nederland. Droptelegram.nl brengt het in de vorm van een telegram. De drop telegram bestaat uit snoep naar keuze, een leuke verpakking én een persoonlijk kaartje (telegram). Dat maakt het ontvangen ervan naast heel lekker ook erg leuk.

✔️ Gratis persoonlijke kaartje (telegram)

Is de droptelegram een cadeau? Schrijf dan een leuke persoonlijke tekst. Deze wordt dan in de vorm van een kaartje aan de drop telegram toegevoegd. Bestellen werkt eenvoudig. 1. Kies het soort drop. bijvoorbeeld Zoete drop, zoute drop, engelse drop of winegums. 2. Kies eventueel het soort bedrukking de droptelegram verpakking. 3. En schrijf een persoonlijk bericht voor de ontvanger. Wij doen de rest!

✔️ Gratis en snel thuisbezorgd

Het cadeau pakket is zo in elkaar gezet dat het door de brievenbus past. Is de ontvanger even niet thuis, dan wacht hem of haar een leuke verrassing bij thuiskomst. Bestel een Droptelegram vol lekkere drop en het wordt gratis verzonden. Ook zo’n zin gekregen in overheerlijke zoete drop, zoute drop, engelse drop of winegums. Bestel vandaag nog!

✔️ Gratis designkeuze verzenddoos

Bij droptelegram bepaal je zelf het uiterlijk van de verzenddoos, zodat het een unieke ervaring wordt voor de ontvanger. Standaard word de droptelegram verzonden in het design vol met drop & snoepjes, maar er is nog de keuze voor confetti, hartjes en sinterklaas. Voor bedrijven is het zelf mogelijk een op maakt gemaakt design te hanteren.

Droptelegram zakelijk voor bedrijven

Wilt u een snoepcadeau naar uw relaties of personeel sturen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Of het nu gaat om één of meerdere adressen dit is absoluut mogelijk. Zijn er speciale verzoeken? Graag denken wij met u mee. Is uw orderwaarde meer dan 100 euro dan heeft u de mogelijk op factuurbasis de bestelling te voltooien. U ziet deze mogelijkheid tussen de aangeboden betaalmethoden. Bestel vandaag nog een unieke boodschap aan uw relaties en/of personeel!

Populaire Categorieën