Thuiswerkers? Brievenbus cadeau!

brievenbuscadeau

Gemak van Brievenbuscadeau

Heb je al werkgevers te maken met (veel) thuiswerkers en wil je een leuk cadeau geven, dan is een brievenbus cadeau ideaal. Het mooie van een brievenbusdoos is dat (je raad het al) door de brievenbus past en de ontvanger er niet voor hoeft thuis te blijven. Zo weet je dat het snel en direct wordt geleverd en geen gedoe met afhalen bij pakketpunt of buren. Maar achter het versturen van een brievenbusdoos gaat veel werk schuil.

Bekijk product

Droptelegram is unieke brievenbuscadeau

Online snoepwinkel Droptelegram.nl is sinds de oprichting gestart met cadeaus die verstuurd worden in brievenbusdoosjes. Inmiddels maken dagelijks al honderden mensen gebruik van Droptelegram, vanwege het gemak, snelheid en de scherpe prijsstelling. Droptelegram heeft ook veel tijd gestoken in de ontwikkeling van de juiste ervaring. Een droptelegram wordt namelijk niet in een simpel brievenbusdoosje verstuurd. Een droptelegram is voorzien van een unieke opdruk, waardoor het ontvangen van het brievenbuscadeau direct mooie verrassing is voor de ontvangen.

Brievenbuscadeau kopen

✔️ Brievenbuscadeau met persoonlijk tintje

Een droptelegram is ideaal als brievenbus cadeau. Bestellen werkt eenvoudig. 1. Kies het soort drop. bijvoorbeeld Zoete drop, zoute drop, engelse drop of winegums. 2. Kies eventueel het soort bedrukking de droptelegram verpakking. 3. En schrijf een persoonlijk bericht voor de ontvanger. Wij doen de vervolgens de rest en zorgen dat het brievenbuscadeau zo snel mogelijk bij de ontvanger is!

✔️ Gratis keuze uit set designs

Om een unieke ervaring te geven aan de ontvanger, komt de droptelegram in een unieke opmaak. En het mooie is dat je zelf kan kiezen uit 3 standaard opmaken van de brievenbusdoos. Zo word de droptelegram standaard verzonden in het design vol met drop & snoepjes, maar er is nog de keuze voor confetti, hartjes. Maar ook thematische design zoals sinterklaas is mogelijk.

Brievenbuscadeau kopen

✔️ Brievenbuscadeau met logo

Heb je liever een eigen design of je logo erop? Voor bedrijven is er tevens de mogelijkheid om de droptelegram en de brievenbusdoos helemaal naar eigen stijl te laten maken. Zowel de brievenbusdoos als de telegramkaart kunnen worden voorzien van uw logo of uw eigen design.

Droptelegram brievenbuscadeau voor bedrijven

Wilt u een snoepcadeau naar uw relaties of personeel sturen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Of het nu gaat om één of meerdere adressen dit is absoluut mogelijk. Zijn er speciale verzoeken? Graag denken wij met u mee. Is uw orderwaarde meer dan 100 euro dan heeft u de mogelijk op factuurbasis de bestelling te voltooien. U ziet deze mogelijkheid tussen de aangeboden betaalmethoden. Bestel vandaag nog een unieke boodschap aan uw relaties en/of personeel!

Brievenbuscadeau kopen

Populaire Categorieën