Engelse drop, gewoon lekker!

Engelse drop, gewoon lekker

Dit snoepje is een van de populairste dropsoorten. De oorsprong van dit dropje ligt in hoe kan het ook anders in Engeland. Omdat deze drop uit Engeland kwam, werd het hier Engelse drop genoemd. Al eerder is er een artikel over dit lekkere snoepje geschreven waar de historie van dit dropje wordt beschreven. Dit artikel is hier te lezen. In het artikel lees je onder meer dat Engelse drop niet alleen in Nederland populair is maar ook in andere landen, zoals Duitsland, Scandinavië, Zuid-Afrika, Canada en Australië worden deze snoepjes graag gegeten.

Lekker gevarieerde dropjes

Wat deze dropjes zo lekker maakt is de variatie aan drop in de verpakking. Van heerlijke roze of gele kokos rondo’s tot die grote driedubbele blokken.

Engelse drop bestaat uit verschillende soorten dropjes en snoepjes, die door elkaar gemengd worden. Per merk verschillen soms de kleuren en vormen. De bekendste kenmerken van dit dropje zijn:

  • Vierkantjes met gekleurde kokos- en droplaagjes
  • Rolletjes drop gevuld met kokos
  • Dropstaafjes
  • Rondjes van kokos met drop er in
  • Anijsrondjes met gekleurde spikkels.

Klene Engelse Drop, toch net even lekkerder

De lekkerste Engelse drop vinden we zelf van het merk Klene. Het lijkt wel of er net even wat meer aandacht en smaak wordt meegegeven aan door het merk Klene. De prijs van Klene is weliwaar iets hoger, maar daar lijk je dus meer smaak voor terug te krijgen.

Bestel drop of snoep bij snoepwinkel droptelegram.nl

Bij online snoepwinkel droptelegram.nl vind je diverse soorten van deze drop. De goedkoopste variant is het eigen merk van droptelegram. Net even luxer is de drop van Klene. Je kan een droptelegram met bestellen in de varianten 250 gram, 500 gram en zelfs 1 kilogram.

Over Droptelegram
Droptelegram Dé online snoepwinkel met een persoonlijk telegram. Smullen maar!

Ook op klene.nl kun je meer lezen over deze en andere dropjes

Geef een reactie