Haribo kikkers

haribo kikkers

Haribo kikkers, waanzinnig lekker!

Wie kent ze niet, de Haribo Kikkers. Haribo kikkertjes snoep is altijd een vast onderdeel van de snoepzakjes op feestjes. Haribo kikkertjes snoep maakt ook onderdeel uit van het ruime snoep assortiment bij online snoepwinkel droptelegram.nl.

Heerlijke, kleurrijke fruitgom – Haribo Kikkertjes

Haribo kikkertjes zijn zacht en zoet van smaak, ze hebben een gom-achtige structuur, dit maakt het tevens zo verleidelijk om er direct een aantal van dit snoepje op te eten. Voor je het weet heb je alle Haribo Kikkers opgegeten! En dat is gelijk de klasse van dit snoepje, je hebt helemaal niet door dat je er zo veel van kan eten. Deze kikkertjes blijf je maar van snoepen. Dus wees gewaarschuwd, ze zijn onweerstaanbaar lekker.

Over Haribo kikkers

Haribo is een zeer bekend als leverancier van drop en snoep. De oorsprong van snoep leverancier ligt in Duitsland. En het merk Haribo bestaat al geruime tijd want het was op 13 december 1920 dat Hans Riegel de firma HARIBO, samenvoeging van HAns RIegel BOnn, in het handelsregister van de stad Bonn opnemen.

Het bekendste snoepje van Haribo is misschien de Haribo Goldbaren. Er is zelfs een echt vliegtuig met opdruk van de Haribo Goldbaren.

Maar ook het snoepje Haribo Kikkertjess is een bekende hardloper binnen het snoep assortiment van Haribo.

Online snoepwinkel Droptelegram.nl

Droptelegram.nl is de online snoepwinkel voor drop en snoep. Ooit begonnen met alleen drop maakt nu ook snoep deel uit van het assortiment. Bij online snoepwinkel droptelegram.nl vind je het lekkerste drop cadeau of snoep cadeau met persoonlijke telegram.

Geef een reactie