Katjesdrop, katachtig lekker

katjesdrop

Katjesdrop, katachtig lekkere drop

Het snoepje, eigenlijk dropje, katjesdrop is een oer Hollands dropje. Het dropje heeft de vorm van een kat en is wat steviger qua textuur. Even hard bijten in het dropje is niet aan te raden, beter is om katjesdrop eerst een beetje in de mond te laten warm worden en soort van smelten alvorens je echt in dit dropje bijt.

Direct Bestellen

Katjesdrop opgenomen in Nederlandse taal

En wist je dat het snoepje is zo populair dat het niet alleen als drop wordt gegeten, maar er wordt ook veel over gesproken daarom is het woord Katjesdrop zelfs opgenomen in de woordenlijst Nederlandse Taal. Niet slecht voor een dropje om zelfs in de Nederlandse Taal te worden opgenomen.

Merken

Leveranciers van diverse soorten drop en snoep die katjesdrop maken zijn Katja en Venco. De smaak is bijna identiek en daarom beide net zo lekker. Het kan natuurlijk zijn dat je zelf een voorkeur hebt voor merk of het snoepje dan wel dropje. De echte verschillen zit in de ingrediënten

1. Katja
Katja snoepjes en dropjes hebben natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Ook is het snoep en drop van Katja en gelatinevrij en glutenvrij

2. Venco
Katjes drop van Venco bevat wel gelatine en is daarmee niet geschikt voor behandeling snoep liefhebbers.
Op dit moment heeft Droptelegram.nl alleen Venco in het assortiment.

Direct Bestellen

Over droptelegram
Online snoepwinkel droptelegram.nl is de snoepwinkel bij uitstek om online snoep te bestellen. Droptelegram.nl heeft een ruim assortiment aan drop en snoep.

Geef een reactie