Fan van snoep met fruitsmaak? Lees hier alles over Haribo Perziken

haribo perziken

Haribo Perziken Droptelegram

Ook zo fan van Haribo Perziken snoepjes? Deze heerlijke zachte gum snoep soort van het met Haribo met de smaak perzik is een snoepje om van te smullen. Maar pas op één perzik snoepje is nooit genoeg, voor je het weet heb je al de helft van deze heerlijk perziken snoepjes opgegeten.

Welkom bij online snoepwinkel Droptelegram.nl, dagelijks hebben we te maken met de lekkerste snoepjes zoals de Haribo Perziken snoepjes en blijf daar maar eens van af. Uiteraard willen we weten wat we verkopen dus proeven we zelf ook menig snoepje.

Direct Bestellen

De Haribo Perziken snoepjes zijn daarbij toch wel een van de favoriete snoepjes. Ze zijn namelijk heerlijk zacht en hebben de zoete smaak van perzik. Daar eet je er zo een paar van op! Dat is gelijk ook het gevaar van deze snoepjes. Soms heb je snoep waarbij je na een handje het glazuur van je tanden zijn of dat je even vol zit, maar niet bij deze perziken snoepjes. Ze zijn heel licht en precies goed qua zoetheid waardoor je zo een zakje ervan op kan eten.

De Haribo Perziken snoepjes zijn te bestellen als Droptelegram met gratis een persoonlijke telegram en leuke cadeau verpakking. Zo wordt snoep cadeau geven leuk en makkelijk. Ook Haribo Perziken snoep aan jezelf cadeau geven mag hoor, wij begrijpen het.

Direct Bestellen

Over Haribo

Hans Riegel werd in 1893 geboren in het plaatsje Friesdorf bij de Duitse stad Bonn. Hij leert voor snoepmaker en wordt mede-eigenaar van de firma Heinen & Riegel. Op 13 december 1920 richt hij HARIBO (HAns RIegel BOnn) op en begint in een waskeuken op de achterplaats zijn zoetwaren te produceren met niet meer dan een zak suiker, een marmeren plaat, een kruk, een fornuis, een koperen ketel en een wals. In 1921 wordt zijn vrouw Gertrud de eerste medewerkster van het jonge bedrijf. Inmiddels is Haribo is een van de bekendste producenten van diverse soorten snoep en heeft het zelfs een vliegtuig met opdruk van Haribo snoepbeertjes. Wil je meer weten over het merk Haribo, bekijk dan ook eens hun website.

Bekijk ook eens deze Haribo snoepjes.

Naast Haribo Perziken snoepjes, vind je bij Droptelegram ook andere Haribo snoepjes zoals Haribo KikkersHaribo banaantjes of de Haribo Aarbeien. Ben je een groot fan van alle Haribo snoepjes? Bekijk dan hier alle soorten snoep van Haribo bij Droptelegram.

Direct Bestellen

Online snoepwinkel Droptelegram.nl

Droptelegram.nl is dé online snoepwinkel voor de liefhebbers van drop en snoep. Bij snoepwinkel Droptelegram.nl vind je diverse soorten drop en snoep met persoonlijke telegram en unieke brievenbusdoos verpakking.

Geef een reactie