Origineel & persoonlijk Paaskado

pasen paaskado

Gepersonaliseerd Paaskado

Het is weer zover, het is Pasen?. Pasen is het begin van de mooie dagen, de opmars naar meer zon gedurende de dag en warmere temperaturen. Pasen is een feest voor iedereen van jong tot oud. Het is een traditioneel feest met de daarbij behorende tradities zoals paaseitjes, paasbroodjes en vele andere lekkere dingen.

Wil jij iemand een leuk en gepersonaliseerd paaskado geven? Dan ben je bij online snoepwinkel Droptelegram.nl aan het juiste adres. Bij Droptelegram.nl kun je terecht voor de leukste brievenbuskado’s met een persoonlijke telegram. Tijdens pasen hebben we zelf speciale droptelegrams gericht op pasen met bijvoorbeeld heerlijk paas chocolaatjes erin.

Paaskado als relatiegeschenk

Ook bedrijven kunnen bij Droptelegram terecht voor de leukste paaskado’s, bijvoorbeeld als relatiesgeschenk of als cadeau voor medewerkers. Zijn de standaard droptelegram brievenbuskado’s voor pasen niet wat je zoekt? Droptelegram kan geheel op maat en naar wens droptelegrams verzorgen. Van enkele tot duizenden droptelegrams, alles is mogelijk. Neem hiervoor contact op met sales@droptelegram.nl, graag denken wij met u mee om een passend paaskado te organiseren.

Ideaal Brievenbuskado voor Pasen

Droptelegram.nl is specialist in gepersonaliseerde brievenbuskado’s. En met snoep maak je natuurlijk iedereen blij, of het nu drop, snoep of chocolade is. Iedereen is altijd blij verrast met een droptelegram. Vaak is dit al door de unieke wijze waarop een droptelegram wordt gepresenteerd. Het brievenbuspakketje wordt namelijk in een unieke design verpakking verstuurd. Desgewenst zelf geheel naar uw eigen smaak. Dit zorgt voor een speciale ervaring bij de ontvanger. En met de telegram en luxe ogende verpakking aan de binnenzijde wordt dit alleen maar versterkt. Dit geheel maakt droptelegram het geschikte brievenbuskado met Pasen. Op zoek naar een Paaskado? Bestel dan nu direct bij Droptelegram.nl

Thuiswerkers verrassen met Pasen

Thuiswerken is inmiddels onderdeel geworden van het nieuwe werken. En wat is nou makkelijker dan een brievenbuskado met Pasen regelen alle medewerkers of zakenrelaties? Het mooie van een brievenbuskado is dat de ontvanger er niet voor hoeft thuis te blijven, de droptelegram past namelijk gewoon door de brievenbus. Dus geen irritant gedoe met ophalen bij de buren of een ophaalpunt. Met droptelegram weet je direct zeker dat het ook echt bij de persoon zelf aankomt. Bestel dus vandaag nog uw Paaskado bij Droptelegram.nl en wij zorgen er vervolgens voor dat jouw thuiswerkers verrast worden met een heel gaaf brievenbuskado.

 

 

 

Dit bericht werd gepost in Blog en getagt .