Top 5 Valentijn Cadeau. Wat geef jij dit jaar voor valentijn?

valentijn brievenbuskado droptelegram

Wat geef jij dit jaar voor valentijn?

Valentijn is altijd een mooi moment om een je geliefde of dierbare in het zonnetje zetten. Maar valentijn is voor velen ook weer het moment van; wat geef ik dit jaar voor valentijn? Droptelegram helpt je graag met het uitzoeken van een valentijn cadeau, met een overzicht van de top 5 valentijn cadeaus. Een paar heb je vast zelf al gedacht, maar wellicht vind je een of meerdere valentijn cadeau suggesties.

Valentijn Snoep Bestellen

Bekijk hier de top 5 valentijn cadeaus

Een lijst zoals top valentijn cadeaus vol met valentijn suggesties kan je helpen in het vinden van de juiste valentijn cadeau voor jouw geliefde of dierbare. Om het makkelijk te maken hebben we de top 5 valentijn cadeaus opgesplitst in top 5 valentijn cadeaus voor mannen en top 5 valentijn cadeaus voor vrouwen

Top 5 Valentijn cadeaus voor vrouwen

  1. 1. Boeket met bloemen
  2. 2. Een valentijnskaart in de brievenbus
  3. 3. Chocolade
  4. 4. Hotelletje of sauna
  5. 5. Een zoete verrassing (taart/snoep)

Top 5 Valentijn cadeaus voor mannen

  1. Avondje uit eten
  2. Parfum
  3. Snoepgoed
  4. Filmtickets
  5. Muziek

In de top 5 valentijn cadeaus vind je onder andere de suggestie snoepgoed en zoete verrassing. Past zo’n valentijn verrassing bij jouw geliefde of dierbare dan ben je bij online snoepwinkel droptelegram aan het juiste adres voor drop, snoep of chocolade.

Valentijn Snoep Bestellen

Brievenbuskado met Valentijn

Wil jij iemand dit jaar met verrassen en wil je er zeker van zijn dat het bij de juiste persoon terecht komt? Kies dan voor een droptelegram. Een droptelegram wordt namelijk verzonden als brievenbuskado. Het past dus gewoon door de brievenbus, dit zorgt ervoor dat het niet bij de buren of nog erger bij een afhaalpunt wordt geleverd. Zo ben je er zeker van dat jouw droptelegram brievenbuskado direct bij de juiste persoon wordt bezorgd.

Succes combi: valentijnskaart met snoep

Bestel je een droptelegram vol met drop, snoep of chocolade voor valentijn dan combineer je 2 items uit de top 5 valentijn suggesties voor vrouwen. Namelijk een persoonlijke valentijnskaart met de lekkerste snoep. Want in de droptelegram zit standaard gratis een valentijnskaart waar jij zelf een persoonlijke tekst voor valentijn op kan schrijven.

Valentijn Snoep Bestellen

Snoep nummer 3 bij mannen

Liefde gaat door de maag. Een bekend gezegde en dat het klopt blijkt ook wel uit de top 5 valentijn cadeaus voor mannen bij. Denk aan nummer 1 het etentje of nummer 3 lekker snoepgoed. Bij online snoepwinkel droptelegram vind je de lekkerste snoep om als cadeau te geven tijdens valentijn. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen zit er standaard een persoonlijke valentijnskaart (telegram) in.

Valentijn Snoep Bestellen

Snoep voor valentijn

Wordt het dit jaar een smaakvol valentijnscadeau met snoep bekijk dan hier onder enkele succesvolle suggesties:

 » Snoep hartjes

Ideaal voor Valentijn. Niet alleen zijn het heerlijke snoepjes, maar de vorm van een hartje en de rode   kleur maken dat dit snoepje zeer geschikt is om als valentijn cadeau te geven. Bekijk hier de snoep   hartjes »

» Hartjes Lolly’s

Lolly’s zijn 1 van de meest populaire snoepjes. Deze lolly’s komen   ook nog eens in de vorm van een hartje en een liefdevolle rode   kleur. Wil je jouwgeliefde of dierbare verrassen voor Valentijn?  Bekijk dan de hartjes lolly’s hier »

 

» Drophartjes

Ben je meer van echte drop en wil je wel een vorm van een hartje? Denk dan aan deze drophartjes als Valentijn cadeau. Niet alleen zijn dit heerlijke dropjes, ze bevatten ook minder suiker. Bekijk hier de drop hartjes »

 

»Chocolade

Chocolade is een echte topper voor Valentijn. Waar snoep en drop iets origineler kan worden ervaren is chocolade een wat populairdere optie als Valentijns cadeau. Bekijk hier het assortiment chocolade »

Gratis valentijnskaart & hartjes verpakking

Bestel je een droptelegram vol snoep, drop of chocolade voor Valentijn dan is het goed om te weten dat deze inclusief gratis valentijnskaart komt. Op deze telegram kun je jouw persoonlijke tekst schrijven. En wil je het een nog unieker Valentijn cadeau maken? Kies dan voor een (gratis) hartjes verpakking, dat maakt het Valentijn cadeau compleet.

Valentijn Snoep Bestellen

Uiteraard kan het zijn dat in de top 5 valentijn cadeaus je niet jouw ideale valentijn cadeau suggestie vind, het blijft natuurlijk een persoonlijke keuze.Hoe dan ook, droptelegram wenst iedereen een fijn, liefdevol en smakelijk valentijn. O ja, omdat we van onze klanten houden vind je hier een valentijn kortingscode voor een extra zachte prijs. VLTN20 gebruik de code in het winkelmandje voor 10% korting.

De lekkerste verrassing voor Valentijn

Is je geliefde een liefhebber van snoep of drop. Denk dan eens aan drop in de vorm van hartjes. Kies voor valentijn vervolgens voor de verpakking met hartjes. Je geliefde zal met valentijn al blij verrast zijn met het zien van de droptelegram en nog meer als hij/zij de persoonlijke telegram leest en het overheerlijke snoepgoed of drop ziet.

Valentijn Snoep Bestellen

Oorsprong Valentijn

Wist je dat Valentijn, ookwel de dag van de geliefden, helemaal terug tot zelfs voor 14de eeuw stamt. De dag is genoemd naar een priester genaamd Sint Valentijn. Tegenwoordig is Valentijn vooral een dag om je geliefde in het zonnetje te zetten met een cadeau of een kaart.

Valentijn Snoep Bestellen

Populairste cadeaus voor Valentijn

Ieder jaar wordt er weer veel aandacht en geld besteed aan Valentijn. Maar wat wordt nu zoal cadeau gegeven? Uit een klein onderzoek op het internet blijkt dat chocolade het meest populair is, al snel gevolgd door een boeket bloemen. Verras je geliefde dit jaar eens met drop. De unieke droptelegram met de speciale Valentijn bedrukking met hartjes zorgt bij iedereen voor een lach op het gezicht.

Droptelegram voor Valentijn
Drop is een van de populairste snoepsoorten en komt in vele vormen en kleuren. Ideaal dus een je geliefde eens smakelijk te verrassen met een valentijn droptelegram. Wat te denken van hartjes drop of dropsleutels (als synoniem voor de sleutel naar jouw hart). Bekijk het assortiment en vergeet niet de hartjes bedrukking te selecteren voor een unieke valentijn ervaring.

Valentijn Snoep Bestellen

Over droptelegram.nl
Snoepwinkel droptelegram.nl is uniek in Nederland met het verzenden van Drop, snoep en chocolade in brievenbusdoosjes. Door de mooie verpakking en gratis telegramkaart is het een unieke ervaring om te ontvangen.

Lees ook:

Geef een reactie