Droptelegram – nu nog smakelijker

droptelegram droppie

Droptelegram in een nieuw smaakje
Sinds de start van Droptelegram.nl hebben we altijd ernaar gestreefd de verpakking van een brievenbuspakket zo uniek mogelijk te maken. Een echt verrassend cadeau om te ontvangen. Dit was niet makkelijk, omdat bedrukte doosjes prijzig zijn in kleinere oplages. Dan zou meteen de prijs van een droptelegram vele euro’s duurder uitvallen. Om toch nog een scherpe prijs van de droptelegram te realiseren, is er destijds gekozen voor stickers op de brievenbusdoos. Ze lijkt het nog steeds op een brievenbuskado.

Droptelegram kopen »

Met deze brievenbuskado’s heeft Droptelegram zich lang onderscheiden en door brievenbuskado’s te voorzien van mooie unieke stickers op heeft dit ook bijgedragen aan de populariteit van de droptelegram. Zo zijn we van 1 brievenbuscadeau per week gegroeid naar tientallen brievenbuscadeaus per dag. Dat heeft het mogelijk gemaakt een en ander te vernieuwen. Zo zijn we eind 2020 overgestapt naar een nieuw platform met verbeterde techniek. In 2021 maken we de volgende de stap en vernieuwen we Droptelegram nog meer.

Droptelegram kopen »

droptelegram nieuw logo

Vernieuwing van logo en introductie van ‘Droppie’
Ja je leest het goed. Droptelegram wordt vernieuwd! In 2021 stappen we over van stickers op de verpakking naar volledig bedrukte brievenbuspakketjes. Geheel in de stijl van Droptelegram natuurlijk. Zoet, vrolijk & verrassend.

Droptelegram kopen »

Met het nieuwe uiterlijk worden de brievenbuscadeaus nog opvallender en daarmee wederom een mooie verrassing voor de ontvanger. En niet alleen de doosjes krijgen een nieuw jasje. Ook het logo wordt in een nieuw jasje gestoken en introduceren we Droppie, het lekkere icoontje van Droptelegram.

droptelegram droppie

Wilt u zelf een brievenbuscadeaus sturen? Kies dan 1 van de vele artikelen

Bekijk onze zoete toppers

15,9517,95
15,9521,95
15,9518,94
14,9519,95
16,9518,96
15,9519,95
19,9529,95
16,9518,96
11,9516,95

Betere opties voor zakelijke klanten
Droptelegram heeft tevens de zakelijke kant uitgebreid en verbeterd. Zo kunnen we nu makkelijk duizenden brievenbuscadeaus sturen tegelijk versturen. Dat hebben we al gedaan voor gerenommeerde bedrijven zoals Transip, Engie, Haardgoud.nl, Verbouwkosten.com, Amarant, RIVM, Timing, etc.

Zakelijke droptelegrams »

Vraag vandaag nog een offerte aan via onderstaand formulier ⤵️