Brievenbus cadeau? Stuur een Droptelegram

cadeau personeel thuiswerken

Brievenbus cadeaus voor iedere gelegenheid

Een droptelegram cadeautje is altijd een goed idee! Deze smakelijke telegram cadeaus zijn origineel, persoonlijk en superleuk om te krijgen. Bezorg iemand een goed gevoel met een van onze smakelijke brievenbus cadeaus. Niet alleen leuk om te versturen, maar ook heel makkelijk. De cadeautjes passen namelijk – zoals je misschien al verwacht – door de brievenbus. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn, maar vindt zijn of haar verrassing bij thuiskomst op de deurmat!

Een cadeautje voor een verjaardag, een geboorte, een diploma, een nieuwe baan, een nieuwe woning, of juist als opkikkertje, een bedankje, om beterschap te wensen of gewoon zomaar… Er is altijd wel een gelegenheid om iemand te verrassen! Bij Droptelegram.nl vind je een origineel brievenbus cadeautje voor iedere gelegenheid. Ook voor feestdagen als Kerst, Pasen, Valentijn, Vader- en Moederdag is Droptelegram dé shop om iemand te verrassen met de zoetste verrassing.

Droptelegram: Het originele brievenbuscadeau

De voordelen op een rijtje:
  • Ontvanger hoeft niet thuis te zijn
  • Stevig en stijlvol verpakt
  • Altijd persoonlijk
  • Keuze uit veel leuke wikkels
  • Geen verzendkosten
  • Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Smaakgarantie
  • Keuze voor wensdatum

Soorten brievenbus cadeaus

Als de specialist in brievenbus cadeaus, kun je bij Droptelegram.nl allerlei originele cadeautjes bestellen. Met een Droptelegram ben je verzekerd van de zoetse verrassing. Hieronder een paar voorbeelden van Droptelegrammen

BRIEVENBUS SNOEP

Van lekkere winegums tot autodrop, bij Droptelegram bestel je de lekkerste brievenbus snoep. Altijd de beste kwaliteit en door onze bijzondere cadeau verpakking krijgt de de ontvanger echt een verrassing: Zoek je een cadeau voor een jarige job? Kies dan de wikkel voor verjaardagen met tekst zoals “Gefeliciteerd” en schrijf uitteraard je eigen persoonlijke tekst op de gratis telegramkaart.

BRIEVENBUS CHOCOLADE

Wil jij iemand verrassen met chocolade per post? Dan zijn onze brievenbus chocolade telegrammen echt iets voor jou. De heerlijkste chocolade met uiteraard wikkel naar keuzen en persoonlijke telegramkaart. Chocolade is er voor ieder moment. Zo kun je de ontvanger extra verwennen met een lekkere Tony Chocolonely telegram.

ANDERE BRIEVENBUS CADEAUS

Ook voor andere originele brievenbuscadeaus is droptelegram.nl het juiste adres. Van drop, snoep, chocolade, en zelfs koek; alles past door de brievenbus. Welk brievenbuscadeau is jouw favoriet?

BRIEVENBUS CADEAUS MET LIEFDE VERPAKT
Van jouw bestelling maken wij echt een brievenbus cadeau feestje. Droptelegram verstuurt alle cadeaus in een feestelijk brievenbusdoosje; stijlvol en stevig. Het wordt echt een leuke en zoete verrassing!

MAAK JE BRIEVENBUS CADEAU PERSOONLIJK
Wil jij iemand een persoonlijk feliciteren, een hart onder de riem steken of laten weten dat je aan hem of haar denkt? Maak je brievenbus kadootje dan persoonlijk door een wikkel te kiezen en een persoonlijke telegram te schrijven. Wij hebben een mooie collectie wikkels waar jij uit kunt kiezen, passend bij iedere gelegenheid. Wil je jouw brievenbus cadeau liever anoniem versturen, bijvoorbeeld voor Valentijn? Dan kan dit natuurlijk ook! En goed om te weten, we sturen nooit een factuur of prijsinformatie mee in het doosje.

BRIEVENBUS CADEAUS NAAR HET BUITENLAND VERSTUREN
Zit jouw geliefde, beste vriendin, zoon of collega in het buitenland en wil je hem of haar verrassen? Geen probleem. Je kunt jouw brievenbuskadootje ook naar het buitenland versturen. Stuur jij jouw brievenbus kado naar Parijs, Londen, Lissabon of misschien wel naar Australie? Jij mag het zeggen, wij regelen het!

Heb je nog vragen over onze brievenbuscadeaus? Dan kun je altijd per e-mail contact met ons opnemen. Ons team staat voor je klaar! Op onze veelgestelde pagina vind je ook antwoorden op meest gestelde vragen van onze klanten.